• lilja

    Öviksbrudar 2012

    Millan1984 skrev 2012-04-20 21:07:05 följande:

    Vi vet att As systersöner ska få stana hemma (mamma säger så ), annars är det bara några styckna som redan anmält sig (sista datum är 1 juni så det är ju ett tag kvar). Tänk bara på att det texten inte ska skina igenom när det är dubbeltryckt :p. Var är det du har hittat ringen? Var båda från Guldfynd? Jag vill gärna beställa min nu, men ska vänta tills jag/vi får lön så vi kan lägga in lite sparpengar på kontot. Skulle endast ta en vecka för oss, och än så finns det tid...men jäklar vad jag längtar tills då man får bära ringen på heltid


    Hon som ska göra vår mat ringde till mig för ett par dagar sen. En av hennes döttrar hade tidigare erbjudit sig att hjälpa till med serveringen, och nu ville hn fråga mig om hennes andra dotter också kunde få hjälpa till. Inte oss emot Hennes döttrar som är vuxna, har jag växt upp med, så det känns tryggt. Ena dottern har erfarenhet inom servering, så det gör ju inte saken sämre hehe...


    Missade din fråga, ja, ringen är från guldfynd!
    Ja man längtar tills det ska glittra fint på fingret.

    Fick klart idag med vilken präst det blir, och vi fick Magnus Aasa!! Precis som vi ville, så det känns superbra. :))
    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    Millan1984 skrev 2012-04-25 21:31:59 följande:

    Vad kul att ni fick den präst ni ville ha. Undrar när man själv får ett samtal från dem, vill också veta vem vi ska få.


     


    Igår ringde mamma mig. Hon som ska göra vår mat (och som också är bjuden) pratade med en vaktmästare och enligt honom var det datum vi bokat lokalen INTE bokat .


    Jag ringde expeditionen i somaras och bokade, och typ i december ringde jag dit och dubbelkollade bokningen, och JA min bokning fanns där. Så ni kan ju ana min förvåning igår när jag får veta att så inte är fallet trots att dom bekräftat bokningen.


    Ringde dit idag för att höra vad tusan dom hållt på med, men B (som fixar maten) bokade om lokalen så idag fick jag veta att nu är allt i sin ordning.


    Kan ni tänka er vad hemskt om vi inte ens hade fått veta detta


    Tror jag åldrades ett par år under gårdagen.....


    Inge roligt när det händer något sådant, är tokstressad över maten. Har mailat runt lite men inte fått några svar än. Tur det ordnade sig iaf.

    Har vikt 70 favorsaskar och band för fulla muggar, allt för att förbereda så mycket det går. Börjat med ngr spotifylistor med musik som passar till middagen och under tiden de väntar på oss.
    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    I våra genomskinliga favorsaskar kommer vi ha röda och svarta godisar, typ. lakritsbåtar, gelehjärtan och pussmunnar.

    Ang. spotifylistorna så letade jag runt på "love", "kärlek" och "absolute love" och så har jag bara valt det jag tyckte passade. Vi ska ju oxå ha levande musik så då behöver man inte göra alltför blandat.

    Veronica på Aromatique ska sminka mig, jag går där som kund och då kändes det extra roligt att få ha henne.

    Idag får nog bröllopsfixandet ligga lågt då det är superfint väder här i Övik och krattan ropar på mig! :)


    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    Jeeda7 skrev 2012-05-04 10:39:17 följande:
    Är det någon av er som har förslag på var man kan hitta kläder till en liten 1,5-årig näbb..? Min önskan är ju att min m2b och sonen har snarlika kläder så är ute efter en kavaj med byxa...en vit skjorta tror jag inte är så svårt att hitta på stan till en ok kostnad men en kavaj och byxa verkar lite svårare...? Har sökt lite på nätet men inte lyckas hitta nåt riktigt bra än.

    Vill ju oxå att han ska ha väst och kravatt som sin far men det får man väl ta när man inhandlar/hyr till mannen då man vet med säkerthet färg och eventuellt mönster.
    Jag beställde kostym, 5 delar, till sonen från:
    www.sandraenterprise.com/
    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    Satt igår och filade ihop vigselprogrammet. Tänkte först gör ett med, typ där de klistrat fast en glasspinne, men insåg att det blir lite mycket jobb...



    Så jag gör ett "vanligt" istället, samma form som på festprogrammen.
    Tänkte försöka sy en röd tråd i pärmen, hoppas bara inte pappret går sönder.


    Här kommer en bild på favorsaskarna som ska vara fyllda med röda gelehjärtan, hallonbåtar och pussmunnar. På brickan kommer gästens namn vara stansat.


    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    Millan1984 skrev 2012-05-10 19:44:35 följande:
    lilja: Var köpte du pappret till vigselprogrammet? vet du hur tjockt pappret är??
    Det är sambonn som fixat det, men det finns säkert att köpa på kontorsvaruhuset. Står 4cc på förpackningen om det är till ngn hjälp.

    Funkade iaf bra att sy pärmen. Syr nog med röd eller svart tråd. Tog "vanliga" papper till innehållet i festhäftena, pärmen får vara det lite tjockare pappret.
    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    Millan1984 skrev 2012-05-11 22:58:30 följande:
    Får höra med mamma angående kontorsvaruhuset...vanliga papper är väl 80 grams? syns texterna igenom??
    Efter lite mer kollande så ser jag att papprena är på 200g...
    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    Jeeda7 skrev 2012-05-11 13:50:59 följande:

    En fråga förresten...


    ni kanske redan har diskuterat detta i denna tråd tidigare men jag orkar inte söka mig tillbaka.


    Hur gär ni med musik på festen? Har ni ett band som ska spela, DJ eller nån spotify-lista bara...?


    Jag är inne på att ha en DJ men jag vet inte av någon och vet inte heller var man kan hitta någon...någon som vet?


    Jag har gjort/håller på att göra två spotify-listor, en med lugn musik för mingel innan vi kommer och middag. Och en lista med lite mer partymusik tills det att bandet börjar spela. Vi ska ha Varann vatten som kommer spela senare under kvällen.
    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    Ska någon av er byta till en annan klänning senare under kvällen?
    Hade inte tänkt det först, men sen har jag som ändrat mig. Skulle kanske vara kul. Eller?
    Vad tycker ni??


    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    Millan1984 skrev 2012-05-12 22:07:50 följande:
    tack ska börja leta efter papper nu Jag kommer inte att byta om, för jag vill njuta av klänningen så länge som det bara går, men har du hittat en extraklänning som du verkligen känner för så, varför inte ?!
    Hittade denna Elise Ryan klänning som jag blev lite kär i. Har beställt den och får se hur jag gör.
    nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/elise-ryan-555/bandeau-beauty-dress-410013-1/

    Var på Bergmans i lördags och tittade på kostym till mannen. Blir en svart kostym. Först var vi inne på slips men då sa Ulrika något som jag faktiskt inte tänkt på. Tjejen blir alltid så vacker i klänning, hår och smink, och avviker från resten av gästerna så. Mannen har sin kostym och slips vilket gör honom ganska lik resten av gästerna.
    Så vi tänker om och kör på kravatt och väst i två olika gråa nyasner. Då fångar vi upp den silvergrå på min klänning också. + en röd näsduk i bröstfickan.
    Hade helst haft en röd kravatt, men det är så gott som omöjligt att hitta en klarröd kravatt. + att det måste finnas en till sonen med.
    Eftersom det är mitt i sommaren och troligtvis ganska varmt kommer han säkert vilja ta av sig väst och kravatt efter middagen. Då kommer han svida om till röda hängslen och röd fluga! Samtidigt som jag byter till min korta klänning.
    * 21 juli 2012 *
Svar på tråden Öviksbrudar 2012