• sahu

    9/6 2012

    Hej!
    Här är ännu en som ska gifta sig 9/6 2012 :)
    Vi bor i Stockholm men ska gifta oss i Kil utanför Karlstad. (Själv kommer jag dock från norrland).

    Vi skulle egentligen gift oss redan i somras, 2 juli. Men på grund av olika saker bestämde vi för att skjuta upp det, precis innan vi skulle skicka ut inbjudningarna. Redan när vi förlovade oss sa vi att vi skulle gifta oss den 9/6 2012, varför vi rusade på och tänkte gifta oss redan i sommar vet jag inte, de rullade som bara på.
    Så det känns riktigt bra att det blev som det blev! Och det kommer bli helt annorlunda än vad vi planerat också, vilket känns underbart.

    Det ska bli en borgerlig vigsel på en hembygdsgård i Kil, där vi har både vigsel och fest.
    Vi tänkte ha en buffé som middag (som vi ska laga själv) då det känns lättast och smidigast. Vi ska försöka hålla kostanderna så låga som möjligt och lägga dom på vår bröllopsresa istället.

    Vi har kommit igång med planeringen lite smått. Klänningen är klar (köpte jag i vintras redan då jag hade tänkt ha den somras:) Lokal/vigselplats bokat, inbjudningskorten är klara men vi måste byta ut själva textbladen så att rätt information står på dom. Jag tänkte sätta igång med Save the Date-kort snart. Jag tycker de kan va en bra och kul grej att skicka ut så här långt i förväg, så att folk vet att det är nåt på gång det datumet. Speciellt då hela min släkt har långt att åka och måste boka boenden m.m.

    Det ska bli kul att följa, få tips och själv komma med tips (om jag nu kommer ha några) under de här månaderna innan vår allas stora dag!

    Allt gott!
    / Sara

Svar på tråden 9/6 2012