• minttus

    9/6 2012

    Hej!
    Vad roligt med nån som ska gifta sig samma dag. Då kan vi ju verkligen följas åt. Hjälpa varann med planering och tips och ideer. Vad roligt!!
    Hur långt har du kommit med planering?  Var nånstans i Sverige ska ni gifta er?

    Kram!!

  • minttus

    Hej!
    Jag är också sån som är ute i god tid, jag vill helst inte stressa med bröllopsplaneringen alls. Dessutom är jag mammaledig just nu så jag har googlat runt en massa på internet och fått en hel del ideer. Jag har tänkt att vi ska ha såpbubblor istället för ris och jag vill ha cupcakes modell på bröllopstårtan.
    Kyrkan är bokad. Det blir Bromma kyrka och festen ska vi ha på Ljunglöfska slottet. Jag har bokat band till festen och vi har solist till kyrkan. Bröllopsfotografen är också bokad.
    Vi har inte riktigt bestämt nåt färgtema än men det kanske blir nåt med rosa....
    Har du provat brudklänningar än? Det har jag inte hunnit med än, det får bli i höst när semestrarna är över för jag vill helst ha med mig tärnan eller nån annan kompis.
    Jag bor i Stockholm och heter Madde.
    Kram!!

  • minttus

    Hej!
    Vi har tre barn. Emilia är 9, Marcus 7 och lilltjejen Tilda är 1 år.
    Jag ska börja jobba i oktober så jag vill gärna hinna med så mycket som möjligt innan dess. Med tre barn har man ganska fullt upp.
    Vad har du hittat färgade burkar för såpbubblorna. Jag har bara hittat vita med lite olika utformning.
    Vi får inte dekorera kyrkan för att det är fler vigslar som hålls på samma dag. Jag tror att det var 4 vigslar , kl 13, 14,15,16. Vi valde kl 15. Vi får inte heller kasta rosblad inomhus vilket vi först hade tänkt att lilltjejen kunde ha haft en blomsterkorg. Jag tror att vi satsar på en ringkudde som lilltjejen får bära. Det enda vi får byta ut är blommorna vid altaret. 
    Hur stort bröllop har ni tänkt ha? Hur många gäster? Det är max 70 som gäller på det slottet som vi ska ha bröllopsfesten på. Vi har tänkt att bara ha de närmaste släkt och vänner och då är vi redan uppe i 65 st. 
    Det här med klänning , jag har ju en del mage kvar så att säga som jag måste försöka träna bort på nåt vis.
    Det finns nog en del butiker men jag har än så länge inte så stort koll på det. Jag längtar tills man får gå och prova. Hoppas man hittar nån som man bara "förälskar" sig i.
    Jag har varit med här sen maj, det var då vi bestämde att nu är det dags. Men min blivande vill fria på riktigt ( och det får han ju såklart ) och frieriet väntar jag på ...
    Vi ska på semester snart , hans semester börjar om 3 dagar så om jag inte är här så vet du varför.
    Tackar!! Hoppas detsamma för dig!!

     

  • minttus

    Nu är jag tillbaks från semestern.
    Bröllopsplaneringen har stått ganska still ett tag. Jag vet inte riktigt vad jag kan göra just nu. Vi ska gå på bröllop nu i helgen så jag får säkert en massa idéer och kommer att börja längta ännu mer till vårt bröllop. Det svåraste är att hålla tyst. Vi har bara berättat för våra familjer. Jag har även berättat för några kompisar för jag har så svårt att inte säga nåt men min blivande har inga problem med det.  
    Det jag har gjort är att jag har köpt näbbklänning till lilltjejen.. hoppas bara att den passar när det är dags. Jag tog ganska stor storlek så för liten kommer den inte att vara men kanske för lång. Lite svårt att veta hur mycket hon kommer att hinna växa.
    Vi har bokat hotell för bröllopsnatten. Vi hittade ett hotell i gamla stan som hade allt som vi vill ha till ett helt ok pris. Jag ville ha jacuzzi och det var svårare att hitta än vad jag trodde men nu är det klart. 

    Vad roligt att vi är fler med samma datum!! 

     

     


     

Svar på tråden 9/6 2012