• Dejli

    Om brudparet inte vill ha presenter?

    Låter väl jättebra. De slipper få något som samlar damm, och andra har glädje av det.

  • Dejli

    Även om man inte önskar sig något så tycker jag det är ganska tråkig inställning att åtminstone inte uppskatta om någon skänker pengar till välgörande ändamål, som kanske i slutet räddar liv. Även om man inte önskar sig något alls. Det är ju inte en gåva till brudparet egentligen...

    Om man frånsagt sig presenter förstår jag att man inte uppskattar om någon kommer med en vas eller brödrost eller andra prylar, men ett kuvert med info om att 1500 barn har kunnat vaccineras utan att ens tycka det är en trevlig gest... sådana vänner hade jag nog inte velat ha som inte ens kände uppskattning över att någon gjort en sådan sak för att hedra oss.

  • Dejli
    Willowfield skrev 2011-07-10 23:49:49 följande:
    De där vaccinerna kan man ju betala för utan att ge det i present om nu brudparet inte vill ha ngt, eller är man bara ute efter uppmärksamhet som gåvogivare?
    Jag förstår att du brukar skicka alla dina presenter anonymt, så att ingen kan koppla dem till dig? Det är iofs oftast roligare att ge än att få (tycker iaf jag), men man gör det väl ändå för att glädja mottagaren med något man tror att de skulle uppskatta? Detta är ju ingen present per se, det är ju mer ett sätt att hedra dem genom att göra något bra i deras namn anser jag.

    Om det brudpar TS vill uppvakta är normalempatiska människor så kommer de säkerligen uppskatta denna typ av "gåva" när de frånsagt sig presenter.
Svar på tråden Om brudparet inte vill ha presenter?