• nötmix

    Vettiga Favours!

    Men hur får man det att funka undrar jag? Vi har inte råd att skänka 25kr x 125 gäster, utan våra favors skulle kostat max 3-4 kr (skulle baka kaka eller köpa något fint men billigt på ebay.)

    Kan man skänka en summa någonstans i 125 personers namn? Jag vill ju inte ljuga och skriva att jag gjort i deras namn men i själva verket var det mitt namn som stod på en gåva för 500 som ska representera alla gästers favors.. Klurigt. 

  • nötmix
    lepaus skrev 2011-07-10 20:31:00 följande:
    Hos Unicef www.unicef.se/stod-oss/gavoshop finns det ganska mycket att välja på i olika prisklasser. Man kan ju till exempel välja vaccin och ge/köpa en dos per person. För ett par månader sen köpte/gav vi en get från ActionAid (www.presentermotfattigdom.se/#/get) till mitt kusinbarn i doppresent. Låter rätt skumt att säga att vi köpte en get, men ni fattar ju säkert vad jag menar Flört
    Perfekt ju! Med det höga antalet "produkter" som man får i priset kan man ju ge välgörenhet istället för andra gåvor. Det passar både mig och min m2b, han tyckte att det var en jättebra ide och den är ju genomförbar pga. antalet man får för det "låga" priset. Då kan man bidra med 500-1000 till välgörenhet och ändå blir det ganska mycket som skänkts i "saker" (vilket jag tror gästerna vill se, en blyertspenna uppskriven på ett papper ser lite litet ut).. Hoppas detta inte missförstås nu.
Svar på tråden Vettiga Favours!