• MagicBride

    Jag vill höra från er som haft utomhusvigsel!

    Styrka skrev 2011-07-06 12:03:22 följande:
    Hej!
    Vi vill gifta oss utomhus nästa sommar, och nu skulle jag vilja höra (och se om ni vill komma med bilder) om hur det blev!
    Hur löste ni dekorationer på vigselplatsen?
    Hur löste ni musiken - nån som spelade instrument och sjöng, eller hade ni CD-spelare?
    Hur läste ni ingång och utgång - de flesta utomhusplatser är ju rätt öppna, kom ni gåendes runt ett hörn där gästerna fick syn på er, eller kanske skippade ni ingång och utgång och bara stod samlade med familj och vänner?
    Stod gästerna upp, eller hade ni placerat ut stolar eller filtar eller liknande?

    Vi ska ha festen och middagen i en lokal inte så långt därifrån, men jag gissar att några har kört på partytält?

    Jag vill gärna höra hur er vigsel gick, och få lite tips och andra synvinklar!
    Vi gifte oss i början på maj och hade en ofantlig tur med vädret! Strålande sol och runt 20 grader varmt (nästan för varmt i den tjocka klänningen!)
    Vår vigsel ägde rum i en bokskog och det kändes konstlat att ta dit en massa dekorationer utan skogen fick stå där i all sin glans. Det vi gjorde var att vi la ut en lång röd matta som blev "altargång" så att gästerna visste var vi skulle komma gående någonstans :)
    Vi hade en stor högtalare som vi kunde docka Iphonen i och så körde vi Spotify därigenom (telefonen i flygplansläge så ingen ringde och störde förstås ) Vi hade en ingångslåt och en utgångslåt, fast den sista blev en "posera för gästernas bilder och kram - låt" eftersom vi inte gick iväg. Tyckte det fungerade jättebra. Hade en av gästerna som skötte det åt oss.
    Vi hade ett ganska litet sällskap (40 gäster) så det var inga problem med att höra (inte vad någon har sagt i alla fall). Vår vigselförrättare pratade högt och där var ingen vind eller annat som störde.
    Vi kom runt ett hörn till vår "inmarsch" och vi hade satt ut ett fåtal bänkar till de som behövde sitta, resten stod. Var inte en jättelång vigsel.
    Festen hade vi i en lokal där mitt i bokskogen så vi var på samma plats hela tiden vilken var väldigt smidigt  
    Vi är supernöjda med hur vår dag blev Hjärta 
     



Svar på tråden Jag vill höra från er som haft utomhusvigsel!