• misscat81

    Jag vill höra från er som haft utomhusvigsel!

     


     


     


    Vi gifte oss 18 juni på mina svärföräldrars gård. Själva vigselplatsen var på en äng med sjön som bakgrund. Vi ställde ut några bänkar, men de flesta gäster valde att stå. Vi hade endast dekorerat med två små björkar som markerade själva vigselplatsen för mig, maken och vigselförrättaren.
    Jag, maken och marskalken kom över sjön i en eka som marskalken rodde. Vid strandkanten väntade mina tärnor på oss, och vi gick sedan tillsammans upp mot gästerna och vigselförrättaren. Vi spelade "Over the Rainbow/A Wonderful world - Israel Kamikawiwo'ole" på cd-spelare medan vi gick upp mot ängen, vilket fungerade förvånansvärt bra! Under själva vigselakten spelade min mammas man gitarr och sjöng. Efter vigsel blev det lite mingel och gratulationer och allmän fotografering medan vi väntade på vår transportbil som sedan körde iväg oss! Gästerna fick åka buss till festlokalen, och vi åkte runt lite i bilen medan vi drack champagne och tog det lite lugnt, för att gästerna skulle hinna före oss till lokalen.

    Lite bilder från vigseln:


  • misscat81

    Glömde säga: Det regnade nästan hela dagen, så vi var lite nervösa att vi inte skulle kunna genomföra vigsel så som vi tänkt oss, men som tur var så var det uppehåll under själva akten, när vi åkte i båten så sken nästan solen! Precis när sista sången sjöngs som avslutning så började regndropparna falla igen.

Svar på tråden Jag vill höra från er som haft utomhusvigsel!