Inlägg från: förlovadflicka |Visa alla inlägg
  • förlovadflicka

    Presenter till gästerna

    Jag beställde askar på sweeties.se som man får vika ihop själv, det var lagom pyssligt för mig :P Vet fortfarande inte riktigt exakt vad vi ska lägga i dock...

  • förlovadflicka

    Vi köpte dessa http://sweeties.se/shop/product.php?id_product=397. Fast dekorationerna ingick inte... (och är rätt säker på att det inte stod att de inte gjorde det förrän jag mejlat dem och påpekat det. Tyckte det var rätt ful, de hade dekorationer på varenda bild, som var likadana som tjejens i fyra bröllop, så då antar man ju att de säljs så när de både ser ut så på deras bilder och på brudens... Men de är fina iaf, funderar på att be personalen som dukar lägga en liten orange blomma på varje ask :)

  • förlovadflicka
    fasit skrev 2011-07-21 06:33:56 följande:
    Har du fler dekorationer eller detaljer som du vill visa som går i orange?Hade varit roligt att se hur du ska använda dig av färgen:)
    Oj, har inte så mycket bilder, men vi har bla orangea godisar i godisbuffén, ska dekorera med orangea höstlöv (konstgjorda som är i något skirt material), ska försöka få tag i vimplar med orange, och så ska vi ha det i blomsterarrangemangen (dock ej i brudbuketten).
  • förlovadflicka
    fasit skrev 2011-07-25 13:35:47 följande:
    Höstlöv är fint!!Jag hade kanske önskat att gifta mig senare på hösten, men det var smidigare att ta det i aug och jag tycker det fortfarande känns som sommar då så inget hösttema, men dock orange:) Hoppas det går bra för er med planering osv. Hoppas också kunna inspirera dig om det går. Har du ngn blogg?

    Japp, giftdigmedmig.bloggplatsen.se


    Bloggar inte så ofta numera, men där finns en del inspiration att hämta (tycker jag iaf :P) Ska genast kolla in din blogg också ;)

  • förlovadflicka
    fasit skrev 2011-07-25 20:35:19 följande:
    FINT!Jag blev förälskad i en av dina tårtbilder:)
    Vad bra! Köpte btw en stor, orange vas på ikea idag, som jag hittade på fyndet- 99 kr, och den kommer passa jättebra, både på bröllopet och sedan på soffbordet :D
  • förlovadflicka
    fasit skrev 2011-07-27 16:09:31 följande:
    Åh, jag vill också åka till ikea!I första hand för att köpa gardiner. Vi bor nära Kållered så det är egentligen inte så jobbigt att åka dit. Ska få med pojkvännen också bara:)
    Haha, ibland kan vägen kännas lång ändå kanske? ;) Vi ska också köpa vita nätaktiga gardinger att hänga längs en vägg, över fiberduk som täcker en ful tavla. Vem är intresserad av att kolla på en tavla med en massa saker som finns i söndrum i Halmstad, tex vattentornet och biblioteket? Orka :P
Svar på tråden Presenter till gästerna