Inlägg från: Niini |Visa alla inlägg
  • Niini

    Paradisresa för 40 000?

    Maldiverna borde ni nog kunna komma till för ca 40 000. Där var vi 23.5-31.5 o det var verkligen paradiset! Vi bodde på Sheraton Maldives full moon resort & spa :)

    En ö = ett hotell o där har du precis allt du kan tänkas behöva. Vita sandstränder, klart vatten me fixk i strandkanten. Restaurang där du fåt sitta på stranden o blicka ut över havet. INGA äckliga djur (förutom en sorts öla som var livrädd för folk). Stiga mellan alla ställe så vi gick barfota precis hela tiden!


  • Niini
    KhiraLii skrev 2011-06-28 09:15:53 följande:
    Tack, det gick snabbt att få flera bra svar!

    Maldiverna har jag suktat en del efter så det låter lovande att man kan komma dit för enl oss rimliga pengar. Seychellerna har jag läst lite kort om men skall kolla upp detta närmre helt klart.

    Niini: vilket bolag reste ni med till Maldiverna?

    Ja Bora Bora har jag ju märkt att det ligger i en helt annan liga. Börjar på 50 000 för en person. Kanske skall skippa hela bröllopet och bara rymma ;) Dock blir nog inte svärmor glad.
    Vi bokade via ebookers o hotels.com, dvs flyg o hotell skillt eftersom vi spenderade endast en vecka på Maldiverna o sen en vecka i Dubai. Flyg+hotell för oss gick på strax under 5000€ men det var ju då för två ställen :)
Svar på tråden Paradisresa för 40 000?