Inlägg från: KhiraLii |Visa alla inlägg
  • KhiraLii

    Paradisresa för 40 000?

    Googlar friskt på potentiella bröllopsresor till någon paradisö men tycker det är en djungel att få reda på vettiga priser och bra hotell. Alla bilder ser ju fantastiska ut men hur är det i verkligheten?

    Vill helst klara oss under 40 000 för två vuxna, runt 14 dagar. All inclusive är inget måste.

    Thailiand går bort.

    Om ni tror det är omöjligt att få en paradisresa för 40K, hur mycket mer behöver vi lägga till?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-06-27 15:53
    Kan ju tillägga att vi gifter oss i Maj och har förmodligen möjlighet till semester juni tom okt

  • Svar på tråden Paradisresa för 40 000?
  • KhiraLii

    Tack, det gick snabbt att få flera bra svar!

    Maldiverna har jag suktat en del efter så det låter lovande att man kan komma dit för enl oss rimliga pengar. Seychellerna har jag läst lite kort om men skall kolla upp detta närmre helt klart.

    Niini: vilket bolag reste ni med till Maldiverna?

    Ja Bora Bora har jag ju märkt att det ligger i en helt annan liga. Börjar på 50 000 för en person. Kanske skall skippa hela bröllopet och bara rymma ;) Dock blir nog inte svärmor glad.

  • KhiraLii

    Maldiverna har jag inte hunnit kika på närmre för det verkar finnas så himla mycket att välja på där men däremot så har vi fastnat lite för Cooköarna då det ser ut att vara helt fantastiska stränder där. Flyg verkar ligga mellan 15 000-20 000 så om man kollar över alla datum tidigt så borde man kunna få för det billigare priset.

    Hotell har jag kikat på i Fijiresors katalog och de billigaste startar på 850/natt. Bokar man direkt borde det bli ännu billigare. Så det går nog att komma ned till 40-45  i alla fall om man inte är så kräsen med hotellet. Man kan ju alltid resa runt lite och kanske ta en natt eller två i en "overwater bungalow"

    Det jobbigaste i det hela är att få sambons jobb att lova att han kan få semester om man bokar långt i förväg. De är stenhårda på det där tyvärr.

Svar på tråden Paradisresa för 40 000?