Inlägg från: SloveP |Visa alla inlägg
  • SloveP

    Paradisresa för 40 000?

    Sen kan man ju alltid kolla sista minuten resor..Där kan man komma undan oförskämt billigt. Om man tex som jag har gjort några ggr. att man tar bara flygresan o sen fixar boendet själv över nätet. Det blir många tusen billigare.
    Vi bodde en gång på fritidsresors hotell fast vi bokat det själva på nätet direkt och när vanliga människor som beställde med fritidsresor fick betala ca 22.000:- per.pers. så betalade vi knappt 10.000:- per.pers bara genom att ta en flygbiljett tur o retur. Och personalen från hotellet kom till flygplatsen och hämtade oss :) Hihi..
    Det var lite kul när de stod och väntade på bussarna o vi fick privatchaufför. Resebolagen tar ut en fruktansvärt hög avgift bara för att boka ett hotell åt folk.. Det är inte svårt att göra detta själv o spara tusenlappar.
    Sen kan man ju faktiskt flyga från tex Oslo också, det har vi gjort några ggr. Tagit sista minutenresor med all inclusive därifrån som blivit billigare än från sverige. apollo.no är en sida man kan kolla :) 
    Sen är det ju klart att är det till BoraBora eller fiji ni vill så tror jag inte att 40.000:- räcker.. Men till ex. karibien kan man hitta väldigt billiga resor. Isla Margarita, Mexico, Cuba, Guadeloupe m.m.
    Lycka till!

Svar på tråden Paradisresa för 40 000?