• Charmina

    Now I know I have a heart, because it´s breaking

    Jag tycker att du går ett steg åt rätt riktining genom att du faktiskt pratar om dina känslor och räcker ut en hand. För mig är det ett sundhetstecken.

    Det är aldrig lätt att avsluta en relation när man varit tillsammans under en längre tid, man växer ihop och sörjer faktiskt att man får en annorlunda vardag.
    Man ser felen som gjorde att det tog slut men saknaden efter en kompanion finns där oxå. Sorgen att det misslyckades finns kanske med oxå.

    Jag tycker du verkar vara en fin människa som har hjärtat på rätt plats som verkligen tänker mycket på ditt ex och hur han skall må och mår MEN jag tycker att du bör tänka på dig själv mer oxå. Du kan fortfarande finnas där för ditt ex även om du börjar rå mer om dig själv.

    Ta denna framtid till att hitta dig själv, finn intressen som du alltid velat syssla med, prata och prata om dina känslor med folk för det är bästa sättet att bearbeta en sorg.
    Gå i terapi och samtala och bolla med någon så du ka få bukt på din panikångest och depression.
    Hoppas dina antisdeppresiva hjälper dig med dom svåraste dalarna.

    Och så hoppas jag att du i framtiden hittar en man som du känner att du klickar på alla plan med och som lyfter dig och inte sänker dig :)

    Lycka till!

Svar på tråden Now I know I have a heart, because it´s breaking