Inlägg från: lilltrynet |Visa alla inlägg
  • lilltrynet

    Ni som fått/gått tillbaka till exet...

    Hej på dig!

    Vet precis hur det känns eftersom jag var i en liknande situation för nästan exakt två år sedan. Vårt förhållande var då ganska dåligt även om jag inte ville erkänna det, vi hade varit tillsammans i 8 år då och det var ju meningen att vi skulle vara tillsammans resten av livet....

    En kväll kläckte han iallafall ur sig att han inte tyckte att det funkade och att han inte visste vad vi skulle göra åt det för att det skulle blii bättre. Vi turades om att bo hos våra respektive föräldrar för att tänka på var sitt håll, jag var helknäckt för jag ville ju att det skulle fungera. Det resulterade iallafall i att jag flyttade till en egen lägenhet vilket var otroligt skönt att kunna ta hand om sig själv efter allt som hänt.

    Vi har fortsatt att umgås och efter 1½ år ¨så tände det till igen och nu bor vi ihop igen. Och det är tusen gånger bättre än det var innan det tog slut. För oss har breaket bara varit bra även om det kändes tungt och man mådde väldigt dåligt i perioder.

    En anledning till att vi fick det att fungera igen är dock att vi fortsatt umgås under hela tiden och att vi inte bråkat om onödiga saker eller smutskastat varandra inför våra gemensamma vänner under den tiden vi var singlar.

    Håll ut och försök inte pressa fram något beslut eller ställa ultimatum, jag tror att det är bra att bo ifrån varandra ett tag även om det inte är vad du egentligen vill.

    Jag håller tummarna för er!

    Stora kramar!!!

Svar på tråden Ni som fått/gått tillbaka till exet...