• lottal­i
    Äldre 12 Sep 16:36
    30057 visningar
    22 svar
    22
    30057

    Ni som fått/gått tillbaka till exet...

    Jag gifter mig nästa lördag med mitt ex. Men jag tror att vi är ganska ovanliga.

    För oss tog det inte slut för att det var dåligt konstigt nog, utan för att jag ville mer än han efter 2,5 år tillsammans. Han var inte redo för äktenskap och jag ställde ett ultimatum. Ärligt talat trodde jag inte att han skulle backa, men det gjorde han. Vi hade bott tillsammans i 2 år.

    Vi hade ett singelår som var nyttigt för oss båda. Det var jobbigt och ibland smärtsamt. Innan vårt förhållande hade jag bara varit singel i 3 månader och han i 1 månad så detta kan ha spelat lite.

    Det som är positivt nu är att vi båda med öppna ögon gick in i detta förhållande igen med samma motiv(för utom att vi älskar varandra). Han visste att han inte skulle komma tillbaka till mig med mindre än att det skulle vara "vi två" nu och i framtiden.

    Det känns toppen för oss nu, det känns som om det alltid kommer att vara vi. Vi har fått en djup förståelse för varandra och ett lugn i förhållande. Båda vet att gräset inte är grönare på andra sidan.

    Men som sagt, jag tror att detta är mycket ovanligt. Under singelåret så hoppades jag, men samtidigt släppte jag honom och dejtade och ställde in mig på att det aldrig skulle bli vi igen. När han ändrade sig hade jag just träffat en annan kille som jag faktiskt var riktigt förtjust i. Men jag fick välja, och jag valde rätt måste jag säga ;)

Svar på tråden Ni som fått/gått tillbaka till exet...