Inlägg från: Semlorna |Visa alla inlägg
  • Semlorna

    Vad tror ni om färgkombinationer i pastell

    Alltså, det finns inga som helst måsten när det kommer till färger och färgtema. Vill ni ha matchande så ha det, vill ni inte så skippa det. Jag struntade i om min bukett matchade färgtemat utan jag valde det jag gillade. Samma med näbbarna som fick ha det dom ville vilket innebar att dom var ljusblå, sambon ceris liksom mina skor och sen buketten i olika rosa och grönt+ färgtema som var lime och vitt. Det blev jättefint :)

    Sen går det utmärkt att ha ett färgtema med säg tre färger varav två är starka och en är tex grå (och då kan passa tärna osv).  Fastna inte för mycket i allt småplock utan välj färger ni båda gillar och så löser ni resten eftersom är mitt tips.

  • Semlorna
    Kattpoet skrev 2011-06-13 13:12:30 följande:
    För 15 år sen så var ingen av oss brudar så  oroade över  färgtema,  tänk vad tiden har för ändras.

    Ja,  pastellfärger funkar ihop  men  ljusrosa, ljusblå blir lite  av Barbie och Ken känsla, lite för gulligt  så då måste man  balansera upp med  starkare kontrast färger.   Du behöver inte ha ljusblått  och orange  utan ljublått och kornblått kan funka,  ljusrosa och ceries kan funka med.

    Eller var annorlunda och be tjejerna skaffa sig en  blommönstrad klänning med rosa inslag, det gör det sommrigt, vackert och man kan få rosa utan att det blir för  Barbie och Ken av det hela. 
    Fast om ts gillar det så spelar det väl ingen roll om det är en färg man själv inte hade valt? Jag hade inte velat ha hälften av alla färgteman som förekommer här men det är ju inte det som är frågan utan om det kan bli snyggt.
Svar på tråden Vad tror ni om färgkombinationer i pastell