Inlägg från: Ladurée Addict |Visa alla inlägg
  • Ladurée Addict

    Hjälp mig hitta en resa för ca 40000:-

    Jag skulle vilja tipsa om Hawaii och då särskilt den mysiga ön Maui. Four Seasons har en fantastisk anläggning på Maui med alla faciliteter du kan önska dig. Här kan du stöta på Jennifer Aniston eller Oprah som bara är några av de få kändiskar som bott här. Men det viktigaste av allt är att här blir man inte störd och kan bara njuta och koppla av. Många bröllopspar firar sin smekmånad eller gifter sig här. Det finns flera stycken riktigt duktiga bröllopsfotografer på ön.

    De har underbar mat med flera topprestauranger och givetvis SPA och välutrustat gym.

    Kombinera gärna denna vistelse med några få dagar på Honolulu för lite fart och fläkt. Här finns rolig och prisvärd shopping då dollarn är så pass låg jämfört med många valutor. Jag älskar Ala Moana Mall där Nordstrom och Neiman Marcus huserar.

    Hawaii är avslappnat och har en skön blandning av USA och Asien. Sällan man möter skandinaver när man är på Hawaii men däremot folk från Kanada och övriga USA såklart.

  • Ladurée Addict
    Godis skrev 2011-06-23 10:16:21 följande:
    Måste bara fråga....hur får du 40´ att räcka till både flyg och hotell där. Samt allt annat som tillkommer?
    Givetvis finns det flera andra boendelaternativ på Maui än Four Sesaons. Senaste gången jag var där hyrde vi en lägenhet som var mycket prisvärd.

    Du kanske har andra alternativa resmål och boende som du vill rekommendera trådskaparen?
Svar på tråden Hjälp mig hitta en resa för ca 40000:-