• Theka

    Viktminskning genom träning och nyttig kost.

    ClaraH skrev 2011-06-16 21:55:28 följande:
    Jag har så svårt att börja jogga, hur ska man göra för att börja. Jag promenerar ganska mycket, men det är svårt att komma igång med annat.
    Då har jag ett perfekt tips till dig! C25K - Couch to five kilometers. "C25K, is a fantastic program that's been designed to get just about anyone from the couch to running 5 kilometers or 30 minutes in just 9 weeks." På svenska: http://www.c25k.com/c25k_swedish.htm

    Jag följde det för ett år sedan och det var jättekul. sedan kan man ladda ner poddar eller mp3:or, i mitt fall, så att man inte själv behöver hålla reda på något. Det är snubbe som heter Robert Ullrey som har gjort musik anpassade till programmet och han talar om när det är dags att gå och springa. 

    Imorgon springer jag Malmömilen så jag har hängt i med löpningen och tycker fortfarande att det är riktigt skoj. I kombination med styrketräning gick jag ned 18 kg på ett halvår (juli till december) och sedan dess har jag gått ner 4 kg till. Har tappat 23% av min kroppsvikt och har ynka 2.4 kg kvar till min målvikt på 65 kg till bröllopet om 3 veckor.

    Så här såg jag ut på en fest den 19 juni 2010, gissa vad vi hade för tema?


    ...och så här såg jag ut för en vecka sedan.


    (Jag vet att det ser ut som jag är sjukt kobent men sambon fotade mig medan jag sprang efter vår 20-månaders dotter som behöver smörjas in i solkräm )
     
  • Theka
    baby freeze skrev 2011-06-17 15:29:45 följande:
    Ä va fasen, det fanns ju ingen smiley som busvisslar...
    Hehe! Tack ändå :)
Svar på tråden Viktminskning genom träning och nyttig kost.