• ClaraH

    Viktminskning genom träning och nyttig kost.

    Sofia786 skrev 2011-06-06 10:17:15 följande:
    Wow vad duktig du är, jag är en riktig konditionsnörd så jag kan verkligen rekommendera joggning! Det bränner otroligt bra, se till att börja lätt om du inte är van vid att springa. .En annan sak som kan vara bra att tänka på är att öka din vardagsmotion, gå i stället för att ta bilen, ta trapporna i stället för hissen etc. Det ger mer än man tror. 
    Det bästa med att träna för min del, jag springer 3-4 gånger i veckan samt cyklar är att man faktiskt kan äta gott utan att få jättedåligt samvete. Dessutom ökar din förbränning när du tränar. Lycka till! 
    Jag har så svårt att börja jogga, hur ska man göra för att börja. Jag promenerar ganska mycket, men det är svårt att komma igång med annat.
  • ClaraH
    keskis skrev 2011-06-07 20:46:54 följande:
    Hej alla duktiga!
    Jag ska också ta mig i kragen nu, har vägt alldeles för mycket alldeles för länge nu!
    Tampas med ett milt sockerberoende men känner att det blir bättre och bättre ju mindre socker jag får i mig. Ska också försöka börja träna nu - på riktigt. Inte "bara" cykla till jobbet då och då.

    På måndag är det tänkt att jag ska träna Zumba för första gången! Någon som har provat?? Är jättenyfiken!! Men måste köpa träningskläder man faktiskt kan visa sig i först ^^.
    Men skulle  vara jätteroligt om någon som testat zumba kan berätta lite hur det är!

    I matväg försöker jag och min sambo köra en mild GI-variant. Det viktigaste just nu är i alla fall att kolhydrater och vitt socker utesluts så gott det går.
    Vad är Zumba, jag har läst om det här och där men har inte fattat vad det är för något.
Svar på tråden Viktminskning genom träning och nyttig kost.