Inlägg från: Gottblåbär |Visa alla inlägg
  • Gottblåbär

    besviken

    Jag har tre tärnor, En är toastmadame och är väldigt delaktig i ALLT, den andra bor lite längre ifrån och henne har jag gjort delaktig i tex hennes kunskaper om vin, dryck och mat. Den tredje gav jag uppdraget att fixa möhippa. Vilket jag sa till min toastmadame. Nu har hon blivit fråntagen uppgiften av toastmadame har jag fått höra och allt har blivit fixad, hon står inte ens med som kontaktperson. Känner mig grymt besviken. Jag gav henne den uppgiften direkt när jag fråga om hon ville vara tärna =(


    undra hur hon känner? Jag hade inte blivit glad om jag fått en uppgift börjat planera och tänka ideer och helt plötsligt har någon annan ordnat allt.


    Känns verkligen skit tråkigt!


    För övrigt vill jag också gnälla på alla som värkar ha så förbannat svårt att ta instruktioner. ANmäl er hos toastmadame om ni kan komma eller inte. inte till mig! eller ta inte för givet att de är självklart att ni kommer. Gaah. Hur svårt kan de vara:(


  • Svar på tråden besviken
  • Gottblåbär

    Jag läste faktiskt i en tidning, där de stod att har man fler tärnor så gör klart för dem vem som är hedertärna så de inte blir några missförstånd om vem som ska ordna möhippa mm.


     


    Känner mest för hon som ordnat och fixat och blivit snuvad på allt:( Sen känns de lite tråkigt att är man tre tärnor (ingen känner varandra) så tycker inte jag bara två ska gå ihop och ordna och utesluta den ena. Då frågar man väl den tärnan också...tycker jag iallfall..


Svar på tråden besviken