Inlägg från: 120530 |Visa alla inlägg
  • 120530

    Vinterbrudar - 2012

    malin martin skrev 2011-10-06 20:39:52 följande:


    ska ha en liknande denna bukett, dock inga gröna blad runtom utan istället gråakligt trulls. Och istället för björnbär blir det tallkottar. Även lite hjärtan på tråd kommer vara lindade runt det hela.
    Superfin bukett!
  • 120530

    Nu har jag bokat sminkös Glad Hon är lärare på en stylistutbildning och jobbar även för bröllopsmagasinet som sminkös/stylist så det bli säkert jättebra. Skall ses i januari för provsmink!

    I eftermiddag skall jag prova klänningen för första gången och träffa sömerskan som skall ta av släpet och lägga upp den till rätt längd. Ska äntligen få prova hela min outfit med skor, bolero, underkläder och smycken Glad

  • 120530
    Januaribrud skrev 2011-10-07 08:16:24 följande:
    Har en riktigt kort frisyr och har funderat på hur jag ska ha mitt hår på bröllopsdagen. Har kommit fram till att jag inte vill spara ut det för att kunna sätta upp det. Det korta håret är ju jag och så vill jag se ut även på bröllopet. Har letat efter håraccesoarer men inte riktigt hittat något jag har velat ha. Häromdagen var jag hemma hos mamma och hon plockade fram en hel låda med fina spetsband som min mormor har gjort. Helt underbart fina! Så nu har jag bestämt mig för att ha ett av mormors spetsband i kombination med ett sidenband med inspiration av bilderna nedan. Då har jag ju fixat "något gammalt" också


    Roligt att få med något ifrån familjen!
  • 120530
    Januaribrud skrev 2011-10-07 11:07:57 följande:
    Jag satt och funderade lite. Ni som skall gifta er i kyrkan eller som kanske har varit på ett kyrkbröllop nyligen. Hur gör man efter utmarschen? Går man undan och "gömmer sig" och låter gästerna gå ut först innan man går ut på trappan eller står man kvar i vapenhuset...eller går man ut på kyrktrappan direkt? Jag vill ju gärna ta på mig min pälsjacka innan jag går ut så jag inte fryser ihjäl
    På de kyrkliga bröllop jag varit på har brudaret efter utmarschen "gömt sig" i ett rum innanför vapenhuset tills gästerna gått ut. Sedan väntar gästerna utanför och brudparet kommer ut på trappan.
  • 120530

    Wiiie! Fick precis ett mess från posten att paketet med våra inbjudningskort ligger och väntar på oss! I eftermiddag skall jag alltså prova klänning (och hela outfiten), fika med mamma, hämta upp korten och sedan har myskväll med god mat, vin och film tillsammans med mb2. Imorgon skall vi till göteborg för att leta kläder till honom. Så klart skall vi gå på stan och äte lunch också GladHärlig helg i sikte alltså, hoppas er blir lika bra!

  • 120530
    lia skrev 2011-10-07 16:50:50 följande:
    Var beställde du dina kort? Jag tycker det är så svårt att avgöra kvalitet på internet!
    Ifrån Calligraphen. 

    De var jätte, jättefina Glad Blev superglad när vi öppnade paketet här hemma igår, de var nästan finare än jag kunnat tro. 
  • 120530
    tessie01 skrev 2011-10-07 21:23:25 följande:
    Vi gifter oss ocksa den 25 Februari 2012. Var vigsel ar i Vasteras och jag hoppas pa ett snoigt och vitt vinterbrollop da min man kommer fran storbrittanien och manga av vara gaster kommer till Sverige for forsta gangen! 
    Kul med en till 25.02.2012 ! Då är det många tummar som hålls för snö den dagenFlört
  • 120530

    Nu kommer det en bildbomb! Igår provade jag min klänning för första gången. Har såklart provat provex tidigare i samma storlek men inte min klänning.

    Den var jättefin och det kändes skönt att den verkligen var så som jag mindes! Den satt väldigt bra men jag tyckte den var lite, lite tight precis i den översta kanten. Det putade liksom ut precis under armhålan.. Ni ser kanske på bilden vad jag menar!  Jag ville lägga ut den någon cm där men sömmerskan och butiksinnehavaren menade att de sätter till sig när man haft den på i någon timma och man dessutom blivit varm i den. Tror ni på det? Hur som helst tyckte vi att det vore dumt att göra något när det är så många månder kvar, man kan ju både gå upp eller ner (hoppas jag!) något kilo tills dess. Så nu fållade hon bara upp den i bakkant, jag vill ju ta av släpet på den, så skall jag prova igen i januari så ser vi då! 

     

  • 120530

    Det gick inte att förminska bilderna så ursäkta att de är gigantiska!



  • 120530

    Här är en bild med boleron på också, ursäkta min "ringaren-i-notre-dam-hållning Skrikandes Något att öva på tills fotograferingen haha!

Svar på tråden Vinterbrudar - 2012