Inlägg från: 120530 |Visa alla inlägg
  • 120530

    Vinterbrudar - 2012

     


    Nu kom kängorna in i min storlek igen, så nu är de beställda :) De skall komma i slutet av veckan, så håll tummarna för att de är lika fina som på bilderna!


     


    Beställde även tre klänningar på HM:s rea, hoppas en av dem passar att ha på vår "paketöppnarlunch" dagen efter bröllopet.

  • 120530
    Annixa skrev 2011-10-18 12:08:49 följande:
    oj vad mkt som har hänt här, jag har legat sjuk skit länge så jag har kommit efter med mkt! =(
    I allafall min kappa kom precis nu idag, den är så vacker mkt vackrare än på bilden! =D
    Dock var den för liten, panik kan jag gott säga!!!! =( Men jag får skylla mig själv som inte mått beställde den, fan oxå!
    Så tråkigt att den inte passade :( Vilken storlek beställde du den i och hur mycket kostade den? Har du bilder på den?
  • 120530

    Igår pratade jag en lång stund med min tärna. Vi bor i olika städer och hon är i perioder svår att få tag på då hon jobbar mycket. Har gått och blivit lite nervös för det, att hon skall dra sig ur eller inte vara beredd att hjälpa till, även fast jag tycker det är väldigt få saker jag vill ha hjälp med. Det gick jättebra och nu känner jag mig helt lugn vad det gäller det! Jag skall maila henne en "inbjudningslista" med mailadresser till de jag skulle vilja ha med på möhippan eftersom som de flesta inte känner varandra. Sedan skall jag be mina svägerskor om de kan tänka sig att hjälpa till lite extra vilket jag är säker på att de bara kommer tycka är roligt! Jag menar absolut inte att "beställa" min möhippa men man måste väll få hjälpa dem att få kontakt med varandra?


    Hon ville gärna läsa en dikt under vigseln bara vi hjälper henne att hitta en som passar, så det skall jag och mb2 ta tag i. Sedan sa hon att hon tänkte hålla ett kort tal under middagen vilket gjorde mig jätteglad, vi har inte så många "talare" i min familj så det känns kul att det blir någon mer ifrån min sida.


    Klänning får hon göra som hon vill med bara den inte är för somrig eller babyblå/rosa då det skulle skära sig mot vårt färgtema.


    Det känns så skönt att ha pratat med henne och veta att allt är ok och att hon är med på noterna!


     

  • 120530
    Annixa skrev 2011-10-19 22:19:24 följande:
    Nu har jag lagt ut min kappa för försäljning, och har beställt en ny! Skrattande
    Hoppas det blir rätt nu bara....vad tokig jag är....Tyst

    Är överlycklig i allafall att min klänning är på G, den är i tyskland nu, så jäkla spännande att följa paketet! Hoppas å ber nu bara att den är hel, inte svart och att jag kan ha den! Skrattande jag orkar inte nå mera bakslag nu!

    Imorgon ska jag försöka göra klart med det sista på inbjudningskorten. Nu är jag på igen! Skrattande
    Håller tummarna för dig!
  • 120530
    malin martin skrev 2011-10-19 20:27:47 följande:

    Red: jag har haft lite liknande känsla som dig, min tärna är en gammal barndomskamrat och vi har bott ifrån varandra länge nu. Jag var lite osäker på hur hon skulle se på sin roll och i vilken utsträckning hon ville vara delaktig. Men hon har verkligen imponerats och tagit sig tid( i ett annat mkt pressat schema) till både det ena och det andra bröllops snacket. Framförallt har hon varit här en gång och kommer en gång till för att vara med vid klänningsprovningar för mig och henne.


    Jag ville jättegärna ha henne till tärna trots att vi inte ses så ofta längre, för hon och jag var vänner långt innan jag träffade mb2. Så hon är liksom bara "min" och inte en gemensam vän eller flickvän till någon av hans vänner vilket många av min nyare vänner är. Nu lät det som att hon verkligen tog det på allvar och hade funderat på saker och så, så det var en lättnad!
  • 120530
    Annixa skrev 2011-10-20 15:21:20 följande:
    Å nu har den kommit idag! den satt perfekt, är så jäkla lycklig, äntligen går det bra för mig! =D
    Ååå vad roligt! Nu väntar vi på bilder Tungan ute
  • 120530

    Igår kom min kängor ifrån Brandos, åååå vad fina de var! Verkligen värda varje krona fast de var lite dyra. Ska absolut ha dem till fest i vinter och sedan som utomhusskor på bröllopet. Jätteglad är jag :)

  • 120530
    Annixa skrev 2011-10-21 08:36:56 följande:



    Den ser preciss ut som på bilden! Skrattande

    Jättefin klänning! Passade den? Vill ju se en bild med dig i den!


    Ja, visst är det skönt när saker blir som man hoppats, eller tom lite bättre. Nu skall jag smörja och impregnera kängorna riktigt noga, så håller de säkert länge också.

  • 120530
    Januaribrud skrev 2011-10-21 13:40:00 följande:


    Slänger in en bild på min klänning också Inte lika pampig som andras i tråden men enkel och stilren som passar min stil Måste också tillägga att jag tycker att den är finare i verkligheten än på bilden. Tycker hennes sätt att stå inte riktigt gör klänningen rättvisa
    Den var jättefin, jag gillar enkla klänningar! Har du beställt den i butik eller tom fått hem den? Min klänning bor kvar i butik tills en månad innan. Då skall jag prova den igen och vi skall lägga upp längden, hade jag haft den hemma ochde jag bara sprungit och pillat på den hela tiden Tungan ute 
  • 120530
    Moon River skrev 2011-10-22 11:01:17 följande:
    Annixa - vilken jättefin klänning!

    Jag gifter mig 10/3 och har inte överhuvudtaget gått i närheten av en brudklänningsaffär ännu.
    Hur lång tid innan behöver man prova egentligen?
    Min klänning var det 5 månaders beställningstid på, sedan ville butikens sömmerska ha minst 1 månads tillgodo för provningar och att justera längden. Så om jag vore du skulle jag absolut börja prova nu!
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012