Inlägg från: misscharlotte |Visa alla inlägg
  • misscharlotte

    Vinterbrudar - 2012

    Mahy skrev 2011-11-23 10:48:55 följande:
    Min är den 11 feb, din??

    Jo jag ska nog oxå kika då! Jo men jag håller med det är hållningen som faktiksty blir bättre....Men frågan är man bör ha skorna till sista provningen ell hur??
    Ska ni ha med slöja och krona/tiara/diadem till er hårprovning??
    Jag hade med skorna på förra provningen och strax före jul ska jag på sista provningen så det är nog lite olika hur sömmerskan vill lägga upp arbetet. Min sömmerska ville gärna veta längden tidigt men det är nog olika.

    Frågade min frisör igår om hon ville att jag ska ta med slöjan när vi ska bestämma hur jag ska ha håret (ska dit den 9/12 först och sen såklart på bröllopsdagen). Och hon tyckte att jag skulle ta med den om den var färdig eftersom det då är lättare att se hur mycket man behöver sätta upp håret och om man t.ex. vill ha pärlor eller blommor så är det ju viktigt att det inte ser "för mycket" ut. Så jag tror det är bra att ha med slöjan.
  • misscharlotte
    pärlan01 skrev 2011-11-23 17:41:36 följande:
    Vi har ingen catering. Vi ska bara ha lite tårta o smörgåstårta :)
    Vi ska också ha smörgåstårta och bröllopstårta Ett riktigt tårtkalas
  • misscharlotte
    pärlan01 skrev 2011-11-23 21:03:28 följande:
    har varit på tårt jakt i dag :) tycker det e lite svårt o välja finns ju så många olika
    Ja det är svårt att välja, jag tittade på flera stycken på internet först så att jag hade en uppfattning om vad jag ville ha.

    Men smörgåstårtorna har jag redan bestämt vart de ska beställas ifrån, har beställt där förut och jag har aldrig ätit så god smörgåstårta i hela mitt liv, så fantastiskt goda!

    Hur ska er bröllopstårta se ut då?
  • misscharlotte

    jag ville ha tre våningar men eftersom vi bara blir 35 pers så sa konditorn att det kommer eventuellt att se lite konstigt ut för då kommer en del av brickan på mittenvåningen synas eftersom det inte är så många bitar. Så vi valde två våningar istället. Den kommer vara kritvit med vita och ljusrosa frostade rosor och lite silverpärlor, eventuellt också lite frostade snöflingor. På toppen dansande brudparet och en sån där vit sockerblomma eller vad det heter. Finns en bild i mitt galleri, ungefär så kommer den se ut, fast mer vinteraktig

    Vi ska också ha olika smörgåstårtor, jag tycker inte om skaldjur så det blir både och, "min" kommer vara med rostbiff, ost och skinka

  • misscharlotte

    Förresten, ska ni ha något blått? Isåfall vad? Jag funderar på att tatuera in vigseldatumet i blått nånstans som en överraskning Men frågan är vart någonstans man ska tatuera in det....? Eventuellt kanske det blir blå underkläder men en liten blå tatuering hade varit riktigt häftigt.

  • misscharlotte

    Kanske ska tatuera in ett litet blått hjärta nere på vristen Litet och diskret

    Ja jag funderar också på nån typ av gästbok, men eftersom vi bara blir 35 pers och 12 av dom är barn så måste det bli en väldigt tunn bok hehe Kanske ska göra en själv, jag scrappar ju faktiskt en hel del så det kanske skulle vara en idé?

  • misscharlotte
    Red skrev 2011-11-24 07:33:43 följande:
    Vi har också en gästbok som vi skall be alla gäster skriva i. Vi tänkte att om alla gäster skriver på ett uppslag var så kan man sätta in en bild på dem ifrån festen jämte. Vi har inte heller så många gäster men du fyller det ju ut, pluas att det känns som ett roligt minne att se hur alla såg ut och var klädda :)
    Åh vilken bra idé! Tack för tipset det ska jag nog göra faktiskt
  • misscharlotte
    lia skrev 2011-11-26 15:59:15 följande:
    Jag letar en klänning till vår brudnäbb, strl 134-140. Är det någon som har ett bra tips om inte alltför dyrt inköpsställe??
    Kolla på www.bonprix.se där kan finnas en del tror jag.
  • misscharlotte

    Idag har jag hämtat min vigselring, och den är SÅÅ fin! Skönt att kunna bocka av nåt på listan

  • misscharlotte

    Idag har vi varit och provat min blivande mans bröllopskläder, det blir en exklusiv kostym från Cavalier med en fantastisk fin väst till. Såhär ser den ut (fast slipsen kommer vara mörkgrå och kostymen är INTE randig):



    Han var SÅ stilig så jag höll på att trilla av stolen där jag satt
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012