Inlägg från: 120530 |Visa alla inlägg
  • 120530

    Vinterbrudar - 2012

    Evelinas skrev 2012-02-09 16:56:10 följande:
    Nu har vi äntligen fått välja bilder från fotografen. Så har nu börjat kolla på tackkort. Tänkte beställa på optimalprint, fina tackkort till ett rimligt pris. Men vad ska man skriva? Vill få med ganska mycket, frågan är om det blir FÖR mycket text?? Va tycker ni?

    Så här har jag tänkt:

    Tack!!

    Den 7/1 2012 var vår lyckligaste dag
    då firade vi bröllop i goda vänners lag
    Att vi två blev ett
    det har nu ju sett

    Tusen tack för att Ni gjorde vår bröllopsdag
    till ett minne för livet!

    Evelina & Mikael
    Det lät jättefint!

    Tänker ni ha dem förtryckta så? Jag tror att det är ganska vanligt att man skriver personliga tackkort där man tackar mottagaren specifikt, tex "tack för bidraget till bröllopsresan" eller  "tack för skålen" Flört Men det är ju lite mer jobb och det gör man ju som man vill!
  • 120530

    Idag skall jag på ansiktbehandling för sista gången inför bröllopet. Jag som aldrig annars har finnar har fått lite smågrejer här och där, antar att det är stress? Det skall iaf bli skönt att bli lite ompyssland :)


     


    När jag är i stan skall jag även:


    - Titta på smycken (ja jag vet, världens veligaste med det...)


    - Köpa en "låtsasring" att ha med på bröllopsresan


    - Köpa papper till vår bordsplaceringstavla


     


    Mb2 skall stanna hemma och jobba med festhäftet och vigselprogrammet som nästan är färdigt. Känns som att det varit nääästan färdigt i flera dagar nu fast vi filar på det varje kväll!

  • 120530
    malin martin skrev 2012-02-10 20:22:26 följande:
    Red vart köper du "låsasringen"? skulle vilja ha en ring jag kan ha i stallet utan att behöva vara rädd om den. 
    Jag köpte ett 6-pack på H&M Glad Tappar jag en tar jag nästa istället! Men jag tror inte att de håller så bra i stallet. Du kanske skulle satsa på att beställa en stålring lik din riktiga istället? Min är ju bara för bröllopsresan eftersom jag inte vill ta med mina riktiga till Thailand.
  • 120530
    danielaL skrev 2012-02-10 21:38:09 följande:

    Jag har provat Visine, funkar jättebra :) Tar bort det röda och man känner sig inte alls lika "svidig" i ögonen som man kan göra när man är trött du vet.. Det känns uppfriskande på något sätt :) Sen har jag visserligen inte linser men det borde ju funka ändå. I Ecuador, där jag är född, använder alkoholisterna Visine för att inte visa familjerna att dom är fulla. Vilket ju syns på ögonen om dom är röda. Kanske inte så trevligt... men ett bevis på att det funkar :P


    Hoppas att du löser det! Ett alternativ är ju att byta till glasögonen ett par timmar in på festen, när alla viktiga utgångsbilder i kyrkan och liknande är tagna. Dvs om det blir för jobbigt med linserna och att Visine inte funkar. Det viktigaste är ju att du kan njuta av bröllopet och festen :)


    Tack för tipset! Jag skall nog beställa imorgon, får prova det en dag några dagar innan så jag inte reagerar konstigt på det. 

    Jag ser helt ok även utan glasögon/linser så jag är hellre utan framåt småtimmarna än att sätta på glasögon. Det var min sminkös som tipsade mig, jag blev röd i ena ögat när hon skulle måla mascara och hon tyckte att jag var väldigt "lättirriterad". Det blir jag ju också om jag skulle gråta en skvätt så jag tror att det kan vara bra Glad 

    Ingen kyrka här inte, men jag förstår vad du menar Flört
  • 120530

    Phu, i helgen blev det mycket gjort! Jag köpte ett Efva Attling halsband till slut, hoppas jag känner mig fin i det nu för nu blir det inte fler :) Vi har gjort färdigt och skrivit ut vigselprogram och festhäften, nu skall de bara vikas och monteras. Så dansade vi faktiskt en lite sväng igår också, det gick ganska bra men vi skall öva med :) Papper till bordsplaceringstavlan hann jag inte köpa så det får göras nästa fredag.


     


    Här kommer min att göra:


    - Träna på brudvalsen varje dag. Spika låt!


    - Forsätta att gå in inneskorna.


    - Maila vigselprogram till berörda.


    - Göra en fin ”tavla” i 3D att ha i lokalen så alla ser var de skall sitta.


    - Ordna kuvert och frimärken till CD-skivorna.


    - Montera och vika festhäften och vigselprogram.


    - Klipp. färg och provuppsättning 17/2.

    - Betala hotellrum 17/12.


    - Ring sminkös och meddela tider 17/12.


    - Ringa fotografen 23/2


    - Naglar 24/2

  • 120530
    Ekorren skrev 2012-02-13 19:58:37 följande:
    Hej vinterbrudar!
    Vi planerar bröllop i mars 2013 och jag har smygläst den här tråden ett bra tag för att få ett hum om planeringen Flört Jag tänkte bara säga ett om någon av er vill sälja sin klänning/pälsjacka/hårdekorationer eller vad det nu kan vara så får ni gärna höra av er (bor i Östersund om någon undrar).
    Tack för bra tips och mysiga bröllopsberättelser!
    Hej och Välkommen hit :) Jag kommer också att sälja klänning och fuskpäls efter bröllopet, men jag bor i Falkenberg så det blir ju inte så lätt att kunna prova.
  • 120530

    Nu är det bara en och en halv vecka kvar till bröllop och bröllopsresa, och självklart skall det bli flygstrejk just nu :( Vi skulle åkt till Thailand 2008 men kom aldrig iväg pga av demonstrationer i Bangkock, och nu detta. Att allt aldrig bara kan funka!


     


    På fritidsresors hemsida står det att alla resor kommer att genomföras, med mindre ändringar i tabeller och flygplan. Det tror jag när jag ser det... Det står också att eventuella tillval mm troligtvis inte kommer att gå att tillgodose om de måste flyga med andra plan. Vi har uppgraderat till en högre klass för att få egen tv-skärm där man kan välja när filmen börjar. Vi skulle ha extra benutrymme då mb2 är 195 cm. Vi har bokat speciella platser så att vi skulle få sitta bara vi två. Vi har fått tre-rätters och champange på planet i present... Allt det kommer att försvinna! Vi kommer antagligen att f pengar tillbaka för det men det är ju inte det det handlar om. Jaja, vi får väl vara nöjd om vi kommmer iväg överhuvudtaget! Känns riktigt ledsamt just nu...

  • 120530
    Evelinas skrev 2012-02-14 12:19:56 följande:
    Hej tjejer!! Har en liten fråga. Har fått bilderna från fotografen nu, dock är en bild fel, suck!! Det var 2 bilder som var i princip likadana bara det att ena bilden hade finare ljus från fönstret. Men fotografen har lagt in den andra på skivan. Har vart lite struligt med fotona av olika anledningar och känner mig lite besvärlig om jag säger nåt, men samtidigt är jag rätt irriterad över att inte få den bild jag egentligen vill ha. Hur hade ni gjort??
    Jag hade bett om den rätta bilden! Det borde väll inte vara så mycket jobb för fotografen att ordna det?
  • 120530
    malin martin skrev 2012-02-14 22:39:17 följande:
    Sitter och kämpar med festprogrammet för fullt
    annat som ska ordnas denna veckan;
    fortsätta gå in skorna
    se över musiklistan
    skriva handlingslapp för fredagen
    skriva packlistor

    säker massa annat också =)

    Hur ska ni andra göra med fotografering...inne/ute, innan/efter vigseln?
    Vi har fotografering innan vigseln, så att gästerna skall slippa vänta och för att jag tror att vi blir mest avslappnade så. Vi skall mestadels ta inne eftersom man inte vet hur de blir med väder och vind, men om det blir tillfälle kommer vi ta några klassiska bilder utomhus.
  • 120530

    Vi har tänkt oss lite mer konstnärliga bilder. Ett par klassiska vill vi ju ha och de tar vi ute, så tar vi majoriteten av bilderna inne. Lokalen vi är i är jättehäftig så vi får nog inte ont om bakgrunder :)


     


    Usch, nu har vi verkligen mycket att göra! Jag får lätt munsår när jag är stressad så nu har jag börjar ta munsårsmedicin i förebyggande syfte vilket min läkare sa var ok. Jag hoppas också att finnar lyser med sin frånvaro. Jag brukar aldrig få det men det vore väll Murphys lag att det skall bli till bröllopet. Om, om om jag får det så skall jag INTE försök klämma dem enligt make-up artisten. Jag fick en lite salva jag kan smörja på sist jag var på ansiktbehandling så de läker ut snabbare.


     


    Imorgon är det provuppsättning av håret och massa fix i stan!


     


     

  • 120530

    Är det bara för mig tråden sett konstig ut de senaste dagarna? Jag har kontaktat BT men det händer inte så mycket..

  • 120530
    Annixa skrev 2012-02-18 08:01:47 följande:
    Å en vecka kvar. nu börjar jag känna mig riktigt pirrig. små detaljer kvar, men det mesta är fixat å det känns jätte skönt! tysk alkoholen har kommit, våra lyktor från kina har oxå kommit, =D

    Drömde i natt att jag å min blivande satt i kyrkan med våra vänner å helt plötsligt börjar vår ingångslåt spela, panik fick jag då vi inte var ombytta, vi sprang iväg för att byta om men så helt plötsligt börjar utgångslåten spela, mina smycken var borta,...å det hände så mkt i drömen, skönt att vakna å att det bara var en dröm!.
    Ja, nu närmar det sig verkligen för oss Glad Igår var jag och färgade håret och gjorde provuppsättning, betalade hotellrummet och fick bilen tvättad och städad invändigt. 

    Det är bara så otroligt synd det här med flygstrejken Gråter Tänker mest på det hela tiden och kan inte se fram emot de närmaste dagarna... 
  • 120530
    Red skrev 2012-02-18 08:25:27 följande:
    Ja, nu närmar det sig verkligen för oss Glad Igår var jag och färgade håret och gjorde provuppsättning, betalade hotellrummet och fick bilen tvättad och städad invändigt. 

    Det är bara så otroligt synd det här med flygstrejken Gråter Tänker mest på det hela tiden och kan inte se fram emot de närmaste dagarna... 
    Yeay, nu är trejken slut :) Nu kan jag längta tils bröllopet och resan igen :)
  • 120530

    Nu börjar det verkligen närma sig :) Igår började jag packa väska inför bröllopsresan som det bär iväg på på måndag!


     


    Nu i dagarna skall vi ordna med cd-skivorna och kuverten som vi tänkte att gäster med kamera kan ta med sig så de kan posta bilder till oss. Vore jätte mysigt om vi hade några skivor i brevlådan när vi kom hem ifrån resan! Sedan är det den stora bordsplaceringskartan kvar att göra, sedan är vi nog nästan färdiga. Detta skall vi ordna onsdag och torsdag, för ikväll tänkte vi gå ut och äta bara vi två. Mysmys :)


     


    På fredag skall allt vara klart. Jag skall först hämta klänningen, sedan fixa naglarna, sedan åka till restaurangen med festhäften, placeringskort och stereoanläggning. Sedan skall jag inspektera brudbuketten :) Sedan måste jag packa färdigt, både till resan och den väskan jag skall ha med mig till hotellet med skor, smycken, handväska mm. Får inte glömma något...


     


    Iiii nu är det nära!

  • 120530
    malin martin skrev 2012-02-22 20:03:53 följande:
    Imorgon åker vi iväg till feststället och bor hos min mamma till fredag då vi checkar in på plats.
    Ikväll och imorgon bitti blir det att packa ihop allt och få in det i bilen. Känns som det kan bli fullt i vår kombi =)
    Sista veckans gissel har varit att sambon legat sjuk och imorse började jag snora....flera av gästerna har också visat på sjukdomstecken...hoppas alla hinner piggna till
    Stämningen va så där idag när regnet hällde ner ute att gå på vinterbröllop...men hoppas på några vinterlandskaps kort ändå.

    Red och Annixa lycka till på lördag ... vill höra hur ni haft det sen =)
    Ja, typiskt att här legat snö ända tills nu! Men enligt prognosen skall det iaf vara solsken här på lördag och antagligen minus, så får hoppas på det. Vi skall ju vara inne hela tiden men jag tänker mest på mitt (och gästernas )hår och klädsel, så värsta snålblåsten undanber jg mig!
  • 120530

    Igår gjorde vi det sista pysslet, nu är det bara att finslipa på dansen kvar samt att ha på mig min inneskor på kvällarna. Skall nog prova tipset jag fick i klänningsbutiken och ta ett par fuktiga nylonstrumpor under några timmar. Imorgon har jag tagit ledigt ifrån jobbet och skall:


    - fixa naglarna


    - hämta klänningen


    - åka till lokalen med bordsplacering och festhäften


    - inspektera brudbuketten


     


    Nu börjar det bli riktigt pirrigt! Lycka till Malin Martin och Annixa :) Jag kommer nog kolla och kanske skriva här några gånger till imorgon, sedan får vi berätta allihop hur dagarna var :)

  • 120530

    Vad fina ni alla är på era bilder :) Nu är ju jag också fru. Vi hade en helt underbar dag och allt klaffade, därefter har vi haft två toppenveckor i Thailand. Här kommer en grynig bild ifrån vår vals, lägger upp med bilder och en utförligare berättelse så fort vi träffat fotografen och hunnit landa.


     


Svar på tråden Vinterbrudar - 2012