Inlägg från: 120530 |Visa alla inlägg
  • 120530

    Vinterbrudar - 2012

    Evelinas skrev 2012-01-18 20:40:15 följande:

    Bildattackerar med lite nya bilder Solig


     


    Jättefina bilder och så fina ni var! Jag tyckte ni fått ihop det det väldigt bra, ni athade liksom varandra :)
  • 120530
    Red skrev 2012-01-19 07:26:21 följande:
    Jättefina bilder och så fina ni var! Jag tyckte ni fått ihop det det väldigt bra, ni athade liksom varandra :)
    matchade skulle det såklart stå!
  • 120530
    malin martin skrev 2012-01-18 21:03:05 följande:
    Evelinas va fina ni va ... gillade verkligen den fria frisyren du hade =)

    Tänkte dela med mig av lite bilder;
    1. egengjorda servettringar
    2. festprogrammen
    3. provdukning
    Så fina servettringar! Hur många blir ni på bröllopet? Det måste varit i jädrar pill att göra så många... Dukning och festprogrammen ser också jättefint ut. Är det egna tallrikar eller lokalens? Annorlunda men fina!
  • 120530

    Här kommer en ny att göra lista för mig:

    Torsdag: Pova klänningen sedan den blev uppöagd! Har med mig jackor, underkläder och smycken. Mamma har med sig glasögon och virknål för att kunna öva på att knäppa den. Håll tummarna för mig idag så att den sitter perfekt! Jag har tränat som en galning och verkligen hållt igen på onyttigheter.


    Fredag- Söndag: Spa med mamma :) Ska verkligen bli skönt med en helg att bara vila upp sig på. Skall lägga bröllopet helt åt sidan. Har köpt inredningstidningar (som jag alltid läste innan de byttes mot bröllopstidningar), champange och lösgodis att mysa med på rummet. Har inte ätit lösgodis på flera månader! Jag skall på en helkroppsmassage med kaffescrub och en manikyr. Maten serverad morgon, middag, kväll! Flera olika sorters bad och bastu, skall bli sååå skönt :)


    Måndag:


    Göra färdigt vigselprogrammen.


    Gå in inneskor


    Träna på brudvalsen


     


    Tisdag:


    Börja med festhäftena på allvar


    Gå in inneskor


    Träna på brudvalsen


     


    Onsdag:


    Möte med fotograf


     


    Torsdag:


    Göra fädigt festhäften. Maila bordsplacering till lokalen.


    Gå in inneskor


    Träna på brudvalsen. Spika låt


     


    Helgen: Skriva ut festhäften och vigselprogramm.


     

  • 120530
    Januaribrud skrev 2012-01-19 16:01:48 följande:
    Har precis varit och gjort en nagelförlängning. Lite ovant men vad fint det blev. Värt varenda krona :) Nu visar jag gärna händerna på lördag
    Hur gjorde du? Med gele? Jag bokade tid idag Glad Jag bokade till dagen inna bröllopet för jag var rädd att jag skulle bryta dem annars och att det skulle kännas fåigt på jobbet. Tror du att det är dumt? Man behöver kanske tid att vänja sig?
  • 120530

    Ikväll är jag en glad vinterbrud. Jag provade klänningen idag och den satt perfekt. Jag tog på mig mina skor, smycken och bolero och kände mig nöjd med allt! Jag tyckte själv att jag såg ut som en prinsessa Glad 

    Har definitiv bestämt mig för att ha mitt senaste halsband, det med två hjärtan i. Det med pärlor ifrån etsy som jag visat här är jättefint men inte jag. Känns skönt att bestämt det! Nu skall jag bara hitta örhängen och armband som passar till Flört

  • 120530
    Januaribrud skrev 2012-01-19 21:17:57 följande:

    Jag gjorde akrylnaglar till slut. Jag är jättenöjd med resultatet och tjejen som gjorde dem var påläst och duktig. Det ingick även i priset att hon tar bort dem sedan när man inte vill ha dem längre. Brukar vara svårt att ta bort dem själv har jag hört så att det ingick utan att kosta extra var en välkommen överraskning.


     


    Blir nog jättebra att göra dem dagen före. Man vänjer sig snabbt och jag har redan en ny teknik när jag knappar på tangentbordet


    Jag oroar mig mest för att ta ut linserna sedan på natten :) Jag har haft lite fobi för det men har lärt mig att det går bra när jag gör det i lugn och ro med min vanliga teknik, nu kommer det plötsligt naglar som ställer till det!
  • 120530
    malin martin skrev 2012-01-19 21:24:50 följande:
    Har glömt ställa frågan vad ni alla ska göra efter bröllopet ... många som åker iväg på smekmånad direkt? Vart ska ni åka?

    Själva har vi valt att åka till sälen där vi har hus ... dock hittade vi ett kanonerbjudande på skistar med boende på fint hotell och två dagars liftkort i Trysil så vi slog till tisdag - torsdag och resterande dagar blir i vårat hus. Sen hoppas vi på ett bidrag tillsammans med att spara ihop till att åka iväg till Australien i November där en av mina bästa kompisar bor. Får låna ett av deras hus =)
    Vi åker till Thailand på måndagen efter. 2 veckor på 5-stjärnigt hotell direkt vid havet :) Skall bli underbart!
  • 120530
    Januaribrud: Höll tummarna för dig! Hoppas du fick det lika vitt som vi hade det här nere. 
  • 120530
    malin martin skrev 2012-01-22 18:05:02 följande:
    Annixa: vi tänkte passa på att göra en sån resa som till australien innan vi skaffar familj, känns som en resa man bara gör en gång i livet kanske.
    Red: va härligt med thailand, vart ska ni? Vi va på koh jum när min blivande friade =)

    I helgen har vi träffat prästen och inser att vi har ett bekymmer, inte funderat på psalm. Var har ni andra valt?? Hjälp behövs, nr 84 har vi tittat och gillar.

    Har även gjort en provuppsättning och fått en kur för håret som nu ska följas den tid som är kvar + att jag ska färga håret 10 dagar innan.
    Buketten är nu beställd, diskuterat med floristen och fattade precis vad jag ville ha =) Känns toppen.

    Nu sitter jag här i soffan med mina innomhusskor och försöker vänja fötterna =) dax att ha dem lite då och då känner jag.

    Även köpt små gåvor till gästerna, dalahästar i chocklad. Tyckte det vore kul då vi bor i dalarna med gifter oss i värmland.

    Vi skall till Nai Yang. Skall bli superhärligt! Vi skall vara en vecka själva och sedan kommer mb2a bror och hans fru och bor på samma hotell andra veckan. Skall bli roligt med sällskap också!


     


    Jag var på spa i helgen och försökt lägga bröllopsplaneringen åt sidan. Gick ganska bra men hann ändå med att gå in mina uteskor genom att ha på dem på middagarna på kvällarna och prova ett nytt linsmärke. Det blev succe för båda två! Skorna är tokbekväma trots att de är 8 cm höga. Känns jättbra för skulle jag bli trött i fötterna av inneskorna (som inte är rikigt lika sköna) kan jag byta om efter middagen och ha uteskorna. Linserna var superbra! Jag kunde ha på dem från morgon till kväll utan att känna av dem alls. Då ingick tom 3h bilresa sista dagen vilket alltid brukar göra mina ögon torra. Så nu skall jag beställa ett par paketet av dem så de räcker för resan också.

Svar på tråden Vinterbrudar - 2012