Inlägg från: Wintercandles |Visa alla inlägg
  • Wintercandles

    Vinterbrudar - 2012

    Red skrev 2011-12-05 10:57:51 följande:
    Jag vet inte hur många gånger jag läst detta på bröllopstorget, men jag måste säga att jag blivit lite besviken på uteblivna reaktioner på vår inbjudan som postades i förra veckan. De vi har träffat i helgen har sagt att den var fin och att de kommer, och det är såklart roligt!" Men inte en enda har ringt och sagt något.. Jag vet att vårt bröllop inte är lika stort för andra som det är för oss och att de är drygt en månad tills osa går ut, men något telefonsamtal kunde man väll fått...
    Vet precis hur du känner. Jag förväntade mig grattis samtal från släktingar som inte visste sedan innan tex. Men förmodligen är det som du skriver att ens eget bröllop inte är lika stort för folk runt omkring. Det är först nu i slutskedet av vår planering som våra vänner börjat visa hur spännande och kul det ska bli. Vi gifter oss om 40 dagar :)
  • Wintercandles
    Red skrev 2011-12-07 07:44:05 följande:

    Lite statusuppdatering ifrån mig :)


     


    - Vigselringarna är hämtade. Min blev precis som jag ville, men det kändes väldigt ovant att ha den på. Jag är så kär i min förlovningsring och blev lite rädd att den skall vi överskuggad. Skall försöka ta bilder till er så får ni säga vad ni tycker!


     


    - Var på ansiktsbehandling och massage i helgen. Skönt och välbehövligt! Bokade in en ny tid två veckor innan bröllopet.


     


    - Har varit på en valslektion och bokat in en ny nästa vecka. Nu måste vi bestämma oss för en låt också! Har ni valt?


     


    Att göra:


    - Bestämma tårta! Börjar kännas lite stressat nu!


    - Formera vigselcermonin


    - Festhäfte och vigselprogram


    Spännande, låter som de sista bitarna börjar falla på plats.
    Vi ska hämta min min vigselring dagarna innan jul, längtar så jag spricker :)
    Vår första dans blir till Etta James, At last. Smart att ta lektioner, det har vi struntat i. Vilket jag börjar ångra mig nu när nervositetet börjar växa. 
    Imorgon ska vi prata med konditorn & floristen. 
    Vigseln är färdigutformad & festhäftena utskrivna & monterade.

    Hur går det för er andra?? 
  • Wintercandles
    Red skrev 2011-12-08 07:24:38 följande:
    At last är jättefin! Det kommer säkert gå jättebra, men jag tycker nig att ni bör öva lite hemma. Öva hur ni skall börja och avsluta, så ni inte står och räknar in när alla tittar. Vi fick också rådet att öva hur vi skall göra om vi kommer av oss, tex ge varandra en puss och sedan börja på ettan igen.
    åh tack för tipset. Kan tänka mig att det är lätt att råka komma av sig när alla gästerna nyfiket tittar.
    Lycka till med ert låtval :)
  • Wintercandles




    Så skönt att bocka av två saker från listan. Nu är blommor & tårta klart :) Bilerna är våra inspirationsbilder som vi lämnat till konditorn & floristen.
  • Wintercandles
    Januaribruden skrev 2011-12-14 19:47:34 följande:
    Nu är det precis en månad kvar tills jag gifter mig! Wiiee!!!
    Samma här...fasiken va spännande :)
    Fattar inte var tiden tagit vägen, det har gått ganska snabbt nu ändå.
  • Wintercandles

    Uhuu imorgon ska jag hämta hem min klänning. Längtar så jag spricker. Har inte riktigt löst var den ska hänga i en månad. Men nån plats borde jag hitta.

  • Wintercandles
    misscharlotte skrev 2011-12-15 08:34:21 följande:
    Haha jag funderar också på var jag ska hänga min klänning. Ska hämta den på lördag och min klädkammare är PROPPFULL, det är helt omöjligt att pressa in den där. Så jag vet inte. Kanske får hänga den på sovrumsdörren så att den är det sista jag ser när jag somnar och det första jag ser när jag vaknar
    Efter att ha pratat med sömmerskan lät dom min klänning hänga kvar där till samma vecka som bröllopet. Skönt för det finns verkligen ingen plats i vår lilla lya. Men sovrumsdörren funkar ju som du skrev :)
  • Wintercandles
    misscharlotte skrev 2011-12-15 08:46:21 följande:
    Har era blivande sett bröllopsklänningen? Ska ni sova tillsammans natten till bröllopet? Min blivande har inte sett klänningen och han vill inte det heller, han vill se mig först i kyrkan på bröllopsdagen, det är så himla gulligt tycker jag Så han, min pappa, bror och svåger ska sova hos min sambos föräldrar och jag, syrran, styvmamma och näbbarna ska sova hemma hos oss, så det blir bara tjejer här hemma natten till bröllopet, det ska bli så himla mysigt!!! Och pirrigt och spännande att nästan ingen kommer se mig förrän vi går in på altargången

    Ska ni gå tillsammans uppför altargången eller ska era blivande stå där och vänta? Jag har alltid velat att min pappa "ger" bort mig, men jag har faktiskt ändrat mig lite. Dels bor jag och Johan redan ihop och har barn tillsammans, så det känns som att jag redan tillhör Johan, jag är redan "bortgiven" eller vad man ska kalla det Och dels tycker jag det är oerhört romantiskt att få gå bredvid Johan när vi går in i kyrkan, det är ju honom jag helst av allt VILL gå där med, min bästa vän och den jag älskar. Det ska bli så fantastiskt att dela det med honom, att gå med honom där mellan raderna av nära och kära Oj nu blev jag alldeles känslosam här, nu får jag lugna mig hihi.

    Just nu håller jag på med vigselprogram/meny för fullt. Jag gör ju dom själv så jag kommer aldrig hinna göra en till varje person så det blir ett program/meny till varje sällskap och det räcker ju faktiskt gott och väl.

    Innan trodde jag att det skulle vara billigare att göra inbjudningskort, placeringskort och program/meny själv, men faktiskt så tror jag nästan det är dyrare att göra det eftersom det är mycket material som ska köpas in + tiden det tar att göra dom. Men just nu är det skitsamma, jag tycker det är så roligt att pyssla så jag förenar nytta med nöje

    Igår lunchade jag med min florist och vi bestämde oss för 20 kritvita rosor, liiite lite rosafärgade brudslöja nerpetade mellan rosorna för att få lite rosa effekt och så lite hjärta på tråd. Jag tror det blir fint. Hade tänkt cremefärgade rosor först men tydligen kommer de se gula ut mot min vita klänning så vi kör på kritvita rosor istället, det är ju trots allt vintertema! Sen ska ju Johan ha corsage och näbbarna ska ha små buketter också, så jag ska få prisförslag idag, jag väntar med spänning, känner att det kommer bli dyyyyyrt det här
    Killen har följt med mig & köpt klänningen & sedan varje gång vi varit hos sömmerskan för att kolla de nya ändringarna. Det kommer ju inte vara samma sak på bröllopsdagen med håret fixat & allt.

    Vi kommer gå tillsammans upp för altargången...haha mina ben hade nog vikt sig av nervositet om jag hade fått gå den lilla biten ensam. Men det är en fin idè att gå med sin pappa, om man blundar för tanken på att man "ges" bort.

    Vi har gjort allt i pappersväg själva & tyvärr måste jag säga så här i efterhand att vi tjänat på att beställa klara istället. Så många vändor till panduro & liknande har kostat en del :(

    Min brudbukett kommer mestadels vara Vendela (cremefärgade rosor). Sen blir det små kottar, bär &  pärlor instoppat. Din bukett låter också fin :) Det var ett svårt val med blommor. Det som jag hade kollat ut på bild såg inte alls ut som jag tänkt mig i verligheten.
  • Wintercandles
    Januaribrud skrev 2011-12-18 13:23:26 följande:
    Idag fick jag ett meddelande från min bästa kompis. Hon och hennes sambo är i New York och nu hade de gift sig i svenska kyrkan där i smyg Hon hann före mig iallafall den luringen
    Vilken rolig överraskning :) Vad häftigt att bara sticka iväg så där & göra det.
  • Wintercandles
    Eija skrev 2011-12-21 20:08:31 följande:

    Hej alla glada bröllopsplanerare. Jag ska gifta mig den 25 februari.


    Grattis :)
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012