Inlägg från: Wintercandles |Visa alla inlägg
  • Wintercandles

    Vinterbrudar - 2012

    RiNa skrev 2011-10-03 13:07:25 följande:
    Vad ska ni ha för skor ute?
    Vita brudkängor från Brandos :)
  • Wintercandles
    Red skrev 2011-10-03 14:28:24 följande:
    Nu har jag tagit tag i att boka sminkös. Har troligtvis hittat en, hon skulle kolla sin kalender och återkomma på onsdag. Jag vill absolut bli provsminkad eftersom jag tycker jag lätt ser knasig ut. Hur gör ni andra, skall ni bli provsminkade?
    Är utbildad Mua så jag kommer sminka mig själv, känns tryggast så.  Men förstår om du vill ha en provsminkning innan, det ska ingå. Vad spännande :) Har du nån tanke på hur du  vill ha det?
    Jag kommer nog ha ljust brunsotade ögon, trebensfransar och neutrala läppar.
  • Wintercandles
    Red skrev 2011-10-03 14:26:39 följande:
    Dessa som jag visat innan gillar jag också!

    Skor - Marc: Elba | Parbild
    Vad mysiga :) Du kommer garanterat hålla dina fötter varma.
  • Wintercandles
    Red skrev 2011-10-04 10:47:01 följande:
    Jag är inte så rädd för att se översminka ut, jag är mest rädd för att se ut precis som vanligt Tungan ute Vill givetvis inte se spacklad ut utan mer att det skall synas att det är fest och inte vilken dag som helst.
    Ingen risk att det kommer att se översminkat ut om någon som är kunnig lägger sminket. En tunn bas i samma nyans som halsen, markerade ögon (dvs franskant, fransar och globlinjen med brun skugga) och rouge i en ljus nyans som passar ert ansikte så kommer det absolut se naturligt men ändå lagom sminkat ut. Sen kommer det osminkat ut på korten om man inte markerar ögon lite mer än vanligt. 30% försvinner :(
  • Wintercandles

    Har köpt en rulle tapet idag som jag ska klippa ut  "fodral" till festprogrammet av. Det är olika nyanser av vitt. Snacka mycket klippande till 70 pers.

  • Wintercandles
    Red skrev 2011-10-08 18:57:35 följande:


     


    vilken drömklänning :) Ja det är svårt det där med hur den ska sitta. Men vad jag se ser det inte för taight eller platt ut. Det är förmodligen bara så du känner. Det är så mycket mönster precis över bysten, så det är inget man ser direkt att du inte har bh på bilden. Känns det skönare, finns det ju tunna bh. Kanske känns mer klätt.
  • Wintercandles
    RiNa skrev 2011-11-27 19:42:46 följande:
    Blev överraskad 7.45 igår sen blev det utklädnad med leopardleggins ballerinakjol, peruk, tiara och slöja och en tröja min tärna gjort med bild på mig och min blivande. Vi åkte gocart fartgalning som jag är och hade fem-kamp då jag fick utmana både min höjdrädsla och min rädsla för mörker. Dessutom fick jag spela in en låt till min blivande vilket jag helt enkelt fick skämta till då jag verkligen inte har någon sångröst. Sen var det utgång på kvällen. Helt fantastiskt med en blandning av livslånga minnen och en del men. :)
    Låter som haft en kul dag :)
    Jag blev också hippad i lördags. Så himla mysig dag med tjejerna.
  • Wintercandles
    Januaribruden skrev 2011-11-29 20:37:17 följande:
    Vad härligt! Kan du inte berätta mer om din möhippa?
    Några av mina vänner kom & överraskade mig hemma. Fick en fin kort rosa tyllkjol, tiara och ett shotglas runt halsen. De bad mig packa ner lite grejer & raska på lite. Svårt att packa när man är lite surprised, glad och inte har koll på vart man ska. Men det blev bastu, jacuzzi & champagne. Sen åkte vi vidare & jag fick göra en egen silverring med min blivandes namn. Ett så fint minne att bära :) Efter hade vi tjejmiddag hos en vän, de hade gjort en bok till mig med bilder och fina små berättelser om sin relation till mig. När jag trodde att kvällen var slut bar det in mot stan. Hela gänget tryckte in sig ett litet fotobås. Sist blev det bowling & drinkar. Fler av mina vänner dök upp allt eftersom under dagen, blev lika glad för varje nytt ansikte.
  • Wintercandles
    malin martin skrev 2011-11-30 20:12:40 följande:
    låter som en toppendag ... själv är jag inte mycket för de vanliga hipporna med utklädning och tokiga upptåg. Men din dag lät precis lagom och samtidigt en dag man kommer minnas med vännerna.
    Jag måste erkänna att jag var lite nervös att jag skulle få göra några förnedrande saker. Typ åka in till stan och sälja pussar eller liknande, men det slapp jag :)
    Verkligen lagom för min smak.
  • Wintercandles
    Evelinas skrev 2011-11-30 16:04:05 följande:
    Nu har jag beställt brudbukett, corsage och en liten tärnbukett!! Brudbuketten kommer se ut ungefär så här (minus det gröna som är lindat runt buketten):


    Corsagen kommer bstå av vit ros med grönt runt och tärnbukketen kommer vara 2-3 vita rosor med lite grönt plus vita band att hålla i. Hela kalaset gick på 880kr, tycker jag är ett jättebra pris!!
    Så fin den var.
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012