Inlägg från: c4trin |Visa alla inlägg
  • c4trin
    passionsblomman skrev 2011-06-14 15:37:18 följande:
    När gifter du dig då? För är Pionerna slut för säsongen, så kommer de blommorna att bytas ut mot "likvärdiga". Öht är menybuketterna i både Euroflorists och Blommogram/Interfloras utbud mest en ledning för kund och florist. När det kommer till enskild butik, är det upp till varje butik och dess personal att lösa dagens ordrar med vad blommor man har hemma för dagen. Man utgår ifrån färg och form i första hand. Det kan ibland se mycket annorlunda ut gentemot bilden. Är du beredd på det till din brudbukett, så kör på. Annars ska du nog ringa dem och mer detaljerat säkra blomsorterna.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jag åkte till butiken och pratade med dem, då får man se och diskutera precis hur man vill ha det och priset blir ganska mycket det samma (gick upp 20 kr för mig när jag va färdig) och jag blev såå nöjd!
  • c4trin

     


    Den färgade blomman är en rosa pion =)


    Madreh73 skrev 2011-08-23 19:41:36 följande:
    Åhh.....inlägget kom inte med!

    Denna gilalde jag, vad är det för blommor? Jag är ju inte så bra på blommor, men dessa färger ska jag ha i min klänning om den färgade blomman är i fuschia?
  • c4trin
    Madreh73 skrev 2011-08-26 21:46:06 följande:
    c4trin skrev 2011-08-26 16:13:22 följande:

     


    Den färgade blomman är en rosa pion =)


    Kom fram till det till slut, frågade en vän som kan mer....jag tycker din bukett är jättevacker. Men pion blir det inte för vår del, doftar för starkt tyvärr.
    Måste säga att min bukett inte doftade speciellt mycket. men är man känslig kanske det är dumt att chansa. Men jag e supernöjd med min bukett iaf =)
Svar på tråden BILD och PRIS på er brudbukett!