Inlägg från: Blivande fru Swärdh |Visa alla inlägg
  • Blivande fru Swärdh

    Erfarenheter av att ha två stycken fotografer?

    Vi kommer ha 2 kvinnliga fotografer som inte kommer kosta oss nåt. :) Ena ska fota mig och mina tärnor när vi förbereder oss och resten av dan. Den andra dyker upp till vigseln och är också kvar resten av festen. Som dem själva sagt så är det bra att dem är 2 för då fotar dem ur 2 olika perspektiv! Blir perfekt.

  • Blivande fru Swärdh

    Ja men kör på 2 st! Kan inte bli fel. :) Förresten, hur gick det med bidraget från den amerikanska kvinnan? Fick ni det? :)

  • Blivande fru Swärdh
    GeneralElectric skrev 2011-05-19 08:40:33 följande:
    Nä, fel blir det väl inte, men det blir ju dyrare och möjligen *overkill*. ”Vad ska ni ha alla fotografier till?” undrade någon, och det kan man ju undra... Men vi är väl medieskadade!

    OT: Den amerikanska kvinnan mailade även mig (utöver till min ”svärmor”) och sade att hon ville skicka ”en liten gåva” så hon har fått både mina adresser och min svärmors bankkontouppgifter. Än har jag inte sett till något, men jag antar att något dyker upp... Hon är förvisso en impulsiv person och kan ha kommit på något i stundens hetta som hon sedan ångrade. Jag får se! Men jag lovar att rapportera i tråden.
    Haha ja kanske overkill men det är en speciell dag i ens liv och jag tycker det ska bli kul att välja och vraka bland alla bilder sen! Anledningen till att våra fotografer blev gratis är att dem är bekanta som ger oss detta i gåva. :) Kolla över er budget och har ni råd med två så kör på det men det är inget fel att ha en heller. (Det är det normala ju haha)

    Ja håll oss uppdaterade om det sker något. :) När ska ni gifta er?
Svar på tråden Erfarenheter av att ha två stycken fotografer?