Inlägg från: prinsessanogrodan |Visa alla inlägg
  • prinsessanogrodan

    Min tärna vill byta klänning efter vigseln?

    Jag går visst mot strömmen här....men för mig personligen så skulle det inte störa ett dugg om min tärna skulle vilja byta klänning efter vigseln.
    Visst är det fint att brudföljet har matchande kläder och på så vis står ut bland övriga gäster men hon kanske inte känner sig bekväm med att "bli utpekad" och få den uppmärksamhet som kanske riktas mot henne?
    Visst vill man att dom ska ha sina kläder vid vigseln och vid fotografering men efter det kan hon väl byta?
    Sen är det klart att om hon var med och bestämde vilken klänning hon skulle ha och att du sen betalade den då kan det ju kännas lite märkligt, det kan jag förstå.
    Fråga lite mer ingående varför hon vill byta och var beredd på att kompromissa.

  • prinsessanogrodan
    metoyou skrev 2011-05-20 19:07:46 följande:
    Jag håller verkligen inte med om att bruden skulle ha rätten att bestämma vad  tärnan har på sig. Okej under vigseln och fotograferingen (knappt ens då) men att även tvinga någon under själv festen nää inte jag i alla fall. För mig är det viktigaste att alla har kul och trevligt, inte vad de ha på sig. Men å andra sidan är det inte mycket av alla brudars olika krav som jag förstår mig på.Skrattande Mitt tips är att du njuter av att få gifta dig med ditt livs stora kärlek och skiter i en sån bagatell som vad din syster har på sig.
Svar på tråden Min tärna vill byta klänning efter vigseln?