• litenkaka

    Min tärna vill byta klänning efter vigseln?

    Visst hade jag blivit lite stött, eftersom hon indirekt kritiserar min smak. Men tänkt också på att hon faktiskt frågade och inte bara gjorde. Är det verkligen värt att sura över? Vad gör det om hundra år att bytte klänning? Ni bli ju gifta ändå


    Änglamamma till Hedvig 110322 ♥
  • litenkaka
    Brud011 skrev 2011-05-18 17:08:36 följande:
    Tack för alla svar igen :)

    Nae en del av mig instämmer helt med att man blir besviken (dock stämmer det inte att det är min smak hon kritiserar för hon tycker lika mycket om den som jag) när man lagt ner pengar i onödan känns det som då. medan en del av mig helt enkelt inte orkar vara besviken och bli ledsen med nåt som har samband med mitt bröllop liksom, man vill bara ha positiva tankar! vi får prata mer om det vid tillfälle men som sagt som nån sa så är det en ära att vara tärna och varför hon vill byta kommer jag väl aldrig förstå? 
    Jag förstår att hon varit med och valt ut klänning och är nöjd med den. Men då får du tänka att hon valt ut den utifrån ditt bröllop och ditt bröllop är baserat på din smak. På festen kanske hon vill ha något hon själv valt och vid den tiden är ju alla "viktiga" bilder redan tagna. Så skit i det och glädjs åt ditt stundande bröllop Förstår inte hur en del orkar lägga så mycket energi på att gnälla och tjura när det gäller något så positivt som ett bröllop.
    Änglamamma till Hedvig 110322 ♥
Svar på tråden Min tärna vill byta klänning efter vigseln?