• Pinkgrape

    Min tärna vill byta klänning efter vigseln?

    Jag har sagt till båda min tärnor att under vigseln och fotograferingen vill jag att de ska ha på sig sina tärnklänningar, men att om de vill, så får de självklart byta klänning under middagen/festen. "Mina" tärnklänningar är inte heller något utstickade på något sätt, men jag vill att de ska vara 100% bekväma under kvällen. De får ju dock pröva tärnklänningarna ett par gånger innan de bestämmer sig.

    Därför tycker ju inte jag personligen att det är någon större grej, men jag har dock inte fått för mig att det är vanligt att tärnan byter klänning. Om du blir väldigt ledsen över det, så är det nog bra att ni pratar ut ordentligt om detta. Precis som ovan här, så tycker jag definitivt att du ska fråga henne om varför hon vill byta klänning och vad hon då tänkt byta till.

    Jag hoppas att det ska lösa sig, för det känns ju trots allt som en onödig bagatell att bli ovänner över. Speciellt i förhållande till sammanhanget. Det är väl så mycket annat som är viktigare den dagen och du kommer ha så många andra saker att tänka på, att du kanske inte ens kommer reflektera över att hon byter klänning.


    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
Svar på tråden Min tärna vill byta klänning efter vigseln?