• Brud011

    Min tärna vill byta klänning efter vigseln?

    Alltså nu har det blivit konstig stämning mellan min syster och mig sedan hon frågade om hon kunde byta klänning på festen efter vigseln... hon ska alltså bara ha den i kyrkan, typ en timme och sen byta. Är det bara jag som tycker att det är konstigt? aldrig hört talas om det förut. blir också lite besviken eftersom jag köpt klänningen och vi har varit överens om den hela tiden. känns väldigt onödigt att jag köpte den isåfall? det är en jättefin, enkel, rak balaktig klänning i tubmodell så inget utstickande eller så heller.

    Reflektioner?  Överdriver jag?

  • Svar på tråden Min tärna vill byta klänning efter vigseln?
  • Brud011
    cc2011 skrev 2011-05-17 22:05:28 följande:

    Har du frågat varför hon vill byta? Och vad vill hon byta till?

    Jag ska också byta klänning men det är en annan sak. Jag är bruden och har en underkjol som jag inte vill krångla med och mitt släp är så lååååångt så jag vill göra det enkelt för mig och byter till en enklare brudklänning på middagen/festen.


    Bröllopsdagen är 6/8-2011
    nja det kom aldrig fram riktigt men kanske att hon kände sig overdressed? ska luska lite mer i det kanske men man får alltid tassa på tå lite runt henne kan jag känna ibland vilket också är fruktansvärt irriterande. och dessutom får ja inget stöd från mina föräldrar, för mig är det självklart en konstig fråga men tydligen så är det jag som är ufot. de tror att de handlar om pengarna att jag har köpt den, men det är mer att jag blir lite sårad/besviken. varför säga det nu liksom då kunde hon lika gärna köpt en egen klänning från början..
  • Brud011
    Dejli skrev 2011-05-17 22:20:54 följande:
    Jag skulle inte vilja att tärnan bytte innan alla fotograferingar etc var klara, men annars förstår jag faktiskt inte varför det skulle vara så jobbigt? Det är väl bara att fråga varför hon vill byta och se om ni kan kompromissa?
    nä du kanske har rätt... kanske är jag som är överkänslig och överreagerar... får se hur det känns om några dagar jag brukar va rätt snabb med att överreagera :P
  • Brud011

    Tack för att era reflektioner... håller kanske med om att jag överreagerar lite faktiskt... iaf så är det ju bara att välja, antingen blir det dålig stämning och allt sånt negativt vill man bara slippa i samband med ens bröllop! som nån skrev är det värt att förstöra nåt där för en klänning? önskar bara hon kunde sagt nåt innan så kunde hon köpt en egen klänning direkt. själv skulle jag vara jätteglad att få vara så fin (hur ofta har man på sig en sån klänning?) och absolut inte vilja byta. och hon älskar klänningenså det är inte därför hon vill byta, vi köpte den och såg ut den tillsammans.

    men som sagt, en bagatell egentligen :) 

  • Brud011

    Tack för alla svar igen :)

    Nae en del av mig instämmer helt med att man blir besviken (dock stämmer det inte att det är min smak hon kritiserar för hon tycker lika mycket om den som jag) när man lagt ner pengar i onödan känns det som då. medan en del av mig helt enkelt inte orkar vara besviken och bli ledsen med nåt som har samband med mitt bröllop liksom, man vill bara ha positiva tankar! vi får prata mer om det vid tillfälle men som sagt som nån sa så är det en ära att vara tärna och varför hon vill byta kommer jag väl aldrig förstå? 

Svar på tråden Min tärna vill byta klänning efter vigseln?