• Dannedo

    Trodde inte detta skulle drabba mig...

    Vet du, jag tror du måste försöka släppa det här. Var arg och sur och skriv av dig och få ur dig din frustration. Men älta inte! Det är bara slöseri med energi. Att klaga på att ni har betalbar och förvänta sig att ni måste ordna precis som dom för att det ska bli "rättvist" är så dumt och barnsligt och ohyfsat så det enda ni kan göra är att tycka synd om människan. Om jag har bjudit någon på oxfilé och sedan blir bjuden på linssoppa är det ju inte ens någon man reflekterar över. Man blir glad för att dom bemödar sig om att bjuda tillbaka! Så j***a dumt! 
    Sen att folk inte har vett att osa på ett vettigt sätt, ta inte åt dig, dom vet bara inte bättre. Dom tror att när det är inom familjen så är det inte så noga. Ta det lugnt! Gläd er åt er dag som kommer att bli precis som ni vill.
    Ang släkt som blivit förolämpade för att dom inte är bjudna; antingen struntar du i det (det är ju dom som har fel), eller så lyfter du telefonluren och berättar att ni kommer att gifta er och gärna bjudit hela släkten, men att ni valt att ha ett  mindre bröllop men dom är varmt välkomna i kyrkan. Om dom inte kan ta det så har dom ju problem. 

Svar på tråden Trodde inte detta skulle drabba mig...