Inlägg från: t heart f |Visa alla inlägg
  • t heart f

    Hur sjutton klarar ni er under 30 000:-?

    Pinkgrape skrev 2011-05-14 15:07:02 följande:
    Det handlar ju om vad man har för förutsättningar och förväntningar, ja samt att det är ju lite av en smaksak också i flera fall.

    Skulle tippa på att de flesta som klarar sig på tex 20 000kr inte lägger 6-7000kr på en klänning, men är lika nöjd för det :) De kanske köper en begagnad eller en kina-klänning. Ja, och deras karlar kanske inte har något emot att använda en kostym de redan har, eller som min, köper sin för 1500kr på Dressman :P

    Ringar är ju också en stor del i mångas budget, men det finns ju faktiskt de som inte bryr sig ifall ringen inte är i vitguld och diamanterna inte är äkta. Vi har betalat ca 850kr för tre ringar i silver, två med gravyr och en med CZ-stenar. Vi tycker att det är de finaste ringarna vi sett och vi lägger hellre pengarna på annat.

    Jag kommer göra mitt eget hår och sminka mig själv, så där faller det bort stora kostnader. Ja, samt att vår fotograf är en vän och gör det gärna gratis. Ännu en kostnad borta.

    Nu kommer vårt bröllop gå på ca 40 000kr iaf OCH vi kommer ta kuvertavgift för att täcka maten och enbart maten, då vi helt enkelt inte har råd att betala maten för drygt 70 gäster.

    Personligen är jag dock övertygad om att de som har bröllop för 10 000kr är lika nöjda med sina. Alla vill inte ha ett stort och påkostat bröllop. Det finns andra saker här i livet också ;P
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Har en liten fråga! :)
    Maten betalar gästerna för själva men ändå kostar det 40' för er. Vad har ni lagt pengarna på?
Svar på tråden Hur sjutton klarar ni er under 30 000:-?