Inlägg från: Pendragon |Visa alla inlägg
  • Pendragon

    Hur sjutton klarar ni er under 30 000:-?

    Det handlar ju väldigt mycket om hur kräsen man är också. Vissa är ju såna att man absolut måste ha precis samma nyans på bordslöparna som på rosorna i buketten och är det inte det så väljer man andra mycket dyrare bordslöpare i samma färg etc etc.. Såna saker.

    Från början hade vi räknat på att vårt bröllop skulle kosta ca 35.000. Men vi har lyckats pressa ner det till 22.000. Bara genom såna enkla saker som att jag sminkar mig själv, gör håret själv. Min mamma är fotograf och står för fotograferingen, får kompispris på catering eftersom jag jobbar på samma ställe. En vän gör tårtan och mina skor hittade jag på second hand för 25 spänn. Lite kärlek och pyssel och så blev det mina drömskor.. Det gäller att vara lite om sig och kring sig!~
    Vi har nya fina kläder båda två, jättefin klänning och jättefin kostym.. Min vigselring kostar 3100:- och det är min drömring.

    Vi ska ha en jättefin lokal precis på en klippa över havet, bra musik och ett liveband som spelar irländsk folkmusik. Så det kan bli ett underbart bröllop utan att det ska kosta gigantiska summor pengar!

Svar på tråden Hur sjutton klarar ni er under 30 000:-?