• wiii

    För fet för fest

    Jag har liknande bekymmer. Farmor som tvekar här, inte för att hon är för fet dock, hon är smal som en sticka, utan för.. Ja jag vet faktiskt inte varför. 
    Hon var också entusiatisk från början och skojade om att hon skulle vara tärna osv. Hon skulle även med och titta på klänning med mig. Sen skulle hon helt plötsligt inte med och titta på klänning för hon ville inte se den förrän jag hade den på bröllopet, med fixat hår och så, och nu försöker hon krångla sig ur att komma på bröllopet också, helt och hållet alltså. Det är visserligen några mil iväg, men hon har bilskjuts både dit och hem fixat.

    Vet inte alls vad man kan göra, jag hoppas på att min lillebror ska lyckas övertala henne, han brukar vara den som gör det bäst. Är nämligen inte bara den här grejen som är svår att få med henne på, helst skulle hon nog sitta i sin lägenhet jämt, samtidigt som hon klagar på att hon är ensam..

  • wiii
    1995 11 17 skrev 2011-05-10 15:37:25 följande:

    Wiii- Förmodligen vill hon väldigt gärna men är orolig för att hon ska göra nåt som andra ska håna eller klanka ner på. Hon är osäker och rädd att göra fel.


    Tycker synd om båda era släktingar som inte vågar vara med och givetvis er oxå, självklart vill man ha med sina nära och kära oavsett hur dem ser ut.


     


    Jag har tyvärr inte kvar min morfar i livet som var en av dem bästa vänner och väldigt betydelsefull för mig. Jag skulle kunnat göra vad som helst för att hämta ner honom till jorden bara för att få ha honom med när jag gifter mig.


    Grejen är att det är näst intill omöjligt att ens få hem henne till mina föräldrar, även om det bara är vi där. Men träffa oss hemma hos henne är inga problem.
    Och hon var ju så glad över att det skulle bli bröllop i början, men sen bara försvann det. Har väl hunnit tänka för mycket på det antar jag.. 
  • wiii

    Puh, det verkar som att farmor kommer ändå!
    Precis som jag misstänkte lyckades min lillebror med det som ingen av oss andra gjorde! Så nu har hon sagt till honom iaf att hon ska följa med, jag har däremot inte pratat med henne själv än.
    Vågar inte tro på det 100% än, men utgångsläget har ju förbättrats avsevärt! 

    Hoppas att det går bra för er andra också? 

Svar på tråden För fet för fest