• MiaAnd

    Få 100 000 kr att räcka i Stockholm?

    Vi har ca 60 gäster och landar troligen på knappt 50 000, inklusive bröllopsresa. 
    Vi går in för att spara in så mycket vi kan. Visst skulle man kunna lägga mer pengar på vissa saker, men tror ändå vi skulle ha svårt att komma upp i 100 000. Med den budgeten ni har borde det vara busenkelt att hitta något. Att hitta en lokal i lågbudgetklassen är betydligt svårare i Stockholm. Var i Stockholm vill ni vara? Vad har ni tänkt er för typ av lokal? Vill ni att mat ska vara inkluderat eller kan ni tänka er att ta catering?

    Vi kommer att göra maten själva, men hade vi valt catering så räknar vi med att den hade gått på mellan 8000 och 12 000 kronor (ganska enkel buffé då).  Maten är väl det som kostar överlägset mest, speciellt om man vill ha lite finare mat.

    Alkoholen köpte vi i Tyskland. Fotografering 5500, Ringar 6500, min klänning 1800, hans kläder räknar vi med ca 4000 (ny kostym). Smink hjälper en kompis till med. Frisör har jag hittat hyfsat billigt. Musik kostar ju förstås, om man vill ha ett band till festen tex. Vi känner tyvärr inte att vi har råd med det, men jag skulle såå gärna vilja ha ett band. Just nu jagar vi musik till vigseln, för då vill vi inte ha bandspelare. 

    Sitter och funderar på vad jag har glömt... Dekorationer till dukning och lokal tar vi så mycket som möjligt från naturen (gratis). Servetter och dukar (knoppa-lakan) köps på ikea. Odlingsväv och plastglas, mm, inhandlat på Gekås. 

    Jag har planerat ett tag, så jag tror att jag börjar få ganska bra koll på det mesta. Bara att fråga så ska jag försöka svara! :) Kommer gärna med tips!  

Svar på tråden Få 100 000 kr att räcka i Stockholm?