Inlägg från: förlovadflicka |Visa alla inlägg
  • förlovadflicka

    total lycka!!!

    Jag är 19 och ska gifta mig i år, så jag vet att det inte behöver vara någon fjortisförlovning, hehe :) Fast egentligen är ni ju förlovade redan, förlovningen sitter ju inte i ringarna utan i att ni båda är på det klara att ni vill gifta er med varandra :) Hur gamla är ni? Det är jättehärligt att ha hittat rätt så här tidigt tycker jag :) 

  • förlovadflicka
    bubbelgum skrev 2011-05-05 23:06:45 följande:
    vi är 19år, resp. 18år.
    Vi vill nog vänta med att berätta för familj/vänner eftersom de (troligtvis) bara kommer säga saker som att vi ska vänta med förlovning för vi är unga, och att vi har hela livet framför oss så varför stressa med det osv.. tror inte dom kommer förstå det riktigt... sen tror jag de flesta i min familj kommer tro att jag är gravid eller nått och därför vill förlova oss/gifta oss tidigt Tungan ute
    så jag väntar med att berätta tills han(pojkvännen) faktiskt har friat, för då kommer de ta det mer seriöst liksom och förstå att vi verkligen menar det Glad
    Hade aldrig kunnat hålla nåt sånt hemligt, haha :P Min fästman är 26 så folk fattar nog att det är seriöst :) 
  • förlovadflicka
    bubbelgum skrev 2011-05-06 15:16:08 följande:
    haha, jag är faktiskt väldigt sugen på att berätta för alla, men jag får se till att ha lite is i magen, för vi kommer ju ändå inte förlova oss (med ringar och att han friar) fören om tidigast 1-2år.
    Vi pratade lite mer om detta igårkväll och kom fram till att någon gång under 2012-2013 ska vi förlova oss. Sen kommer bröllopet och giftermålet under 2014 - mest för att vi ska hinna spara ihop pengar till bröllopet, vi kom på att vi faktiskt inte har spec. mycket pengar undansparade så då är det lite smartare att skjuta fram bröllopet 1år, så man hinner jobba och få ihop en slant Flört 
    Så måste se till att ha lite is i magen för att inte skriva det i pannan så hela världen kan se det :P hahaha... 
    men jag är verkligen superglad.  
    idag ska vi iväg till landstället med min storebror och vara där tills imorgon, vet inte hur jag ska lyckas att inte berätta för brorsan Tungan ute Är så himla glad, så jag vill bara skrika det till hela världen ju! 

    Måste även fråga, ni som är förlovade eller gifta, har ni pratat någonting med eran blivande man/ nuvarande man om när ni ska börja försöka skaffa barn? 
    Det är nämligen någon jag tänker väldigt mycket på och ska ta upp det och prata med pojkvännen om det idag.
    För jag skulle gärna vilja försöka börja försöka få barn redan samma månad som bröllopet typ... att jag slutar med mina p-piller i samma veva som bröllopet, eller månaden efter bröllopet eller kanske tillochmed månaden innan. För jag har en otrolig barnlängtan och det vet pojkvännen(han har vetat det länge nu) och nu när han börjar prata om förlovning känns det som att han liksom sa  ja till att vi även ska börja försöka skaffa barn snart. så för mig är denna blivande förlovning en dubbel lycka liksom! Skrattande
    Klart vi pratat om det, det är inte så smart att gifta sig med någon utan att ha en aning om vad han tycker om barnaskaffande. Det pratade vi om jättetidigt, långt långt innan vi var förlovade, man vill ju ha koll :) 
  • förlovadflicka

    En aspekt bara: Mina föräldrar (eller iaf mamma :P) skulle bli jätteledsen om vi hade kommit överens om att förlova och gifta oss så småningom utan att säga något. Jag tror verkligen att kommunikation åt alla håll är superviktigt :) 

Svar på tråden total lycka!!!