• MrsT2011

    Varför ska nära, kära & utomstående krångla så förbaskat mycket?

    Miss Bunny, jag häpnar över det du skriver, folk har fan ingen hyfs, fruktansvärt oförskämt alltihop! Tycker ni ska vara iskalla och bara svara att "passar det inte får ni stanna hemma". Vem fan tjurar över att han inte får ha jeans på bröllop? Helt sjukt i mina ögon!

    Boka andra människor till att sköta sången, svara snällt på frågan om färg på klänning att tyvärr, det måste vara kombinerat med andra färger i så fall.

    Folk som inte är bjudna ska ni vara stenhårda mot, vem fan tror de att de är?? Vi valde bort hela tjocka släkten (endast våra familjer samt min mormor är bjudna), samt några mindre nära vänner. En kompis verkade lite sur för att han går miste om en rolig fest, men han har inte sagt något otrevligt för det! Alla andra fattade galoppen direkt och är glada för vår skull. (inklusive min kusin vars bröllop jag var bjuden på för fem år sen)

    Det enda jag varit förbannad över var när min blivande svägerska babblade med sin femåring om klänningen de skulle sy till den lilla, innan inbjudningarna ens gått ut! Sedan hette det att "oj vad jobbigt att behöva göra henne besviken, inte visste väl jag att det var barnfritt". Först var jag skitsur och tyckte att hon kunde väl stämt av med oss innan hon började planera med dottern. MEN sedan slog det mig att barnen var ju faktiskt bjudna på min 30-årsfest förra året, inte så lätt att begripa då att barnen inte är välkomna på sin egen morbrors bröllop...

    Inga sura miner nu längre alltså, svägerskan har accepterat läget och ordnat barnvakt så nu är allt frid och fröjd. Faktiskt ingen som tjurar över att deras barn inte är bjudna, de flesta verkar tvärtom tycka att det ska bli roligt med en barnfri kväll.

    Det jag vill säga med detta är att det ska INTE vara så som ni har det, stå på er och ta ingen skit från folk!! Flytta fokus till varandra och den häftiga upplevelse ni som par har framför er! Frossa i vackra kläder, goda tårtor, planering av bröllopsresa och allt annat som är så mysigt och underbart med att gifta sig!

Svar på tråden Varför ska nära, kära & utomstående krångla så förbaskat mycket?