Inlägg från: MrsT2011 |Visa alla inlägg
  • MrsT2011

    Hur engagerade är era tärnor?

    Chicita gjorde helt rätt som sa upp bekantskapen med sin första tärna, den människan var ju inte riktigt klok!

    Men i "normala" fall tycker jag att man måste ta hänsyn till hur intresserad personen i fråga är av bröllop i allmänhet, samt även ta hänsyn till hur deras liv ser ut i övrigt. Själv älskar jag bröllop och skulle lätt kunna tänka mig en karriär som bröllopskoordinator. Jag styrde upp en hel del till min bästa vän när hon skulle gifta sig, hon är lite av en ostrukturerad tidsoptimist och inte jätteintresserad av allt lull-lull, så hon var oerhört tacksam för min hjälp. Jag hjälpte till med glädje och allt blev precis som hon ville ha det. För övrigt har jag inga barn och bor med min sambo i hyresrätt, plus att jag har ett åtta till fem-jobb, så jag hade en del tid över.

    Nu ska jag själv gifta mig och har valt henne som tärna såklart. Min livssituation är den samma men hennes har förändrats drastiskt. Hon fick en bebis i förra veckan, sex veckor innan vårt bröllop. Dessutom kämpar de med en lägenhets-renovering samtidigt som mannen är sjukskriven. Jag skulle aldrig drömma om att be henne fixa nånting till mitt bröllop! Hon var supernervös över min möhippa och ville till varje pris att den skulle bli lika lyckad som hennes egen. Som tur var fick de ihop ett gäng på tolv pers som hjälptes åt att fixa allt, och de valde att ha den i mars medan hon fortfarande var gravid. Smart lösning, då slapp hon bli så splittrad över amning etc.

    Avslutningsvis: Tänk på att man är bara stjärna i sitt eget liv, förbered er på att fixa det mesta själva till ert eget bröllop, men försök prata med tärnan om denne knappt verkar glad över sitt hedersuppdrag, den attityden är fruktansvärt oförskämd!

Svar på tråden Hur engagerade är era tärnor?