Inlägg från: TheD |Visa alla inlägg
  • TheD

    Hur engagerade är era tärnor?

    Nu finns det inget mer egentligen att prata om då det som är kvar är mellan mig och min blivande och mina föräldrar. Men syrran har också fullt upp, pluggar men för stunden är det praktik som gäller för hennes del. Skriver eller ringer jag och berättar eller frågar så får jag definitivt ett svar :) Vi  är mycket ärliga.

  • TheD
    Chicita skrev 2011-04-30 13:05:42 följande:
    Jag skrev inte heller att du hade sagt att ALLA brudar var såna.
    Jag skrev att det alltid blir samma kommentarer så fort det här ämnet kommer upp Flört
    Jag har heller aldrig sagt att det alltid bara är tärnans fel...
    Och jag har inte heller sagt att man måste hålla med TS.

    Mitt fall var bara ett exempel, där jag också skrivit att jag inte tror att det är så extremt för de flesta andra. Så vi kan släppa det där med min tärna nu? Tungan ute

    När jag gick in i tråden och skrev mitt första inlägg, som råkade adresseras till dig eftersom du då hade hållt med någon. (Och jag tyckte att jag på så sätt fick med er båda.) Så kändes stämningen här i tråden som "taskiga bridezillas som förväntar sig för mycket av sina stackars tärnor".
    Jag ville belysa att det finns fler än en aspekt och att man kan få lov att ta hänsyn till det också. Du behöver inte försvara dig eller din åsikt. Du tycker som du tycker helt enkelt och det gör alla andra också.

    Det är lätt att det drar iväg när man hittar någon eller några med samma åsikter som en själv och det kan låta värre än det menas. Det vet jag mycket väl själv då jag också har råkat förvirra mig in i ryggdunkarnas värld ibland.
    Det är lätt att missförstå på nätet. Man hör inte betoningar, man ser inte ansiktsuttryck och kroppsspråk.
    Och som sagt när jag klev in i tråden så uppfattade jag läget som nedklankning på de som tyckte att dom hade problem med tärnorna sina. För att det var inte tärnorna det var fel på - det var brudarna som hade fel förväntningar... Punkt slut, det kunde inte vara någon annan slutsats.
    Och det tyckte jag var fel...

    Kan vi röka fredspipa nu? Flört
    Flört
Svar på tråden Hur engagerade är era tärnor?