Inlägg från: pyret och snöflingan |Visa alla inlägg
  • pyret och snöflingan

    Det verkar som att bröllopet blir inställt....

    Lilique skrev 2011-04-27 09:01:13 följande:
    Det verkar som att bröllopet blir inställt.

    Vi har haft ett väldigt tufft ekonomiskt år då allting har gått fel. Bilen går sönder, djuren blir sjuka och sen ytterligare ett hundratal kostnader vi inte kan ignorera. Våra sparkonton är i princip tomma. Vi bor inte stort, så att flytta till mindre skulle inte göra någon större skillnad. Det är dock aldrig på tal att göra oss av med våra två små kisar. Vi kan inte sälja bilen för det finns inget annat sätt för sambon att ta sig till jobbet (jag å andra sidan har gångavstånd). Och på tal om jobb så har han fått minskad anställning nu pga av arbetsbrist så den inkomsten sjönk rejält. Och i och med den minskade anställningsgraden försvann alla chanser till att ens kunna ta ett LITET lån.

    Vi går aldrig ut, vi gör aldrig något som kostar pengar. Vi köper alltid de billigaste märkena av allting för att spara varenda slant vi kan. Jag har sålt kläder, elektronik och mina (heliga) skor. Vad vi än gör så står vi bara och stampar.

    Jag vantrivs något fruktansvärt på mitt jobb, men jag har en riktigt bra inkomst med tanke på min utbildning så att byta jobb skulle innebära ytterligare en stor förlust av pengar varje månad. Därför släpar jag mig till jobbet varje morgon för att kunna uppfylla drömmen om att få gifta mig med min drömprins. Jag lever för det. Men det går inte...

    Det känns som om hela världen bara rasar samman och allt jag kan göra är att stå och se på medan den enda ljusglimten i tillvaron bara försvinner allt längre och längre bort.

    Vad gör jag nu.....?
    jag tror jag kan känna med dig på alla sätt och vis.. Innan jag träffade min drömprins Peter hade jag inte alls det trevligt med ekonomin och allt som ska gå snett går också snett.. BIlen behöver fixas, går inte ens igenom besiktningen, en katt blir så sjuk att man blev tvungen att avliva honom, och jag hade svårt att falla för någon kille överhuvudtaget. Jag är rätt kräsen när det gäller killar..
    Vet inte var ni bor i landet men det finns alltid jobb på Manpower! Eller något annat bemanningsföretag, det går att få ett extrajobb och det är lättare än man tror.
    Man ska inte ge upp, man ska tro på den kärleken och tillhörigheten man har tillsammans och kärleken övervinner allt, även om man har det trassligt med ekonomin.  Precis som de andra säger, kan man ha något litet, vi önskade oss pengar i bröllopspresent och vi fick ihop till mer än hälften av kostnaden av vår bröllopsresa i juni till Maldiverna. Vi gjorde våra egna inbjudningskort, vilket är helt klart mycket billigare, vi köpte min klänning för 4000 sek på Dress Me up (de syr upp klänningarna efter dina egna mått) detta är då exempel på den DYRASTE klänningen på deras hemsida.

    Du får gärna höra av dig om du vil ha tips och tricks på hur och var man kan spara pengar.. Vi har haft en rätt tajt budget på vårt bröllop.

    Man behöver inte köpa allt, det går att låna en slöja av någon, låna halsbandet, strumpbyxorna eller stay ups går att köpa billigt på nätet.

    Man behöver inte gå i de dyraste butikerna i centrum för att få ett fint bröllop.

    Och precis som de andra säger, det är viktigast att man får varandra och att man får varandra.

    Skriv gärna till mig och berätta hur det går!!

    Önskar dig all lycka till med allting!
Svar på tråden Det verkar som att bröllopet blir inställt....