Inlägg från: Vintersol |Visa alla inlägg
  • Vintersol

    Det verkar som att bröllopet blir inställt....

    Detta kanske är en korkad fråga, men om du tjänar bra, var tar pengarna vägen varje månad? Det låter jobbigt att leva precis på gränsen, oavsett om man har ett bröllop på gång eller inte. Det skulle inte vara aktuellt att försöka få någon sorts ekonomisk rådgivning, för att se över er situation och möjligheterna till ett buffertsparande så att ni inte behöver ta av pengar till bröllopet?
    På din beskrivning har jag lite svårt att pussla ihop varför inkomsterna och utgifterna inte går ihop.

  • Vintersol

    Förstår om ni inte vill lägga pengar för att betala för rådgivning, när ni redan har en belastad ekonomisk situation. Däremot låter det som att ni behöver någon sorts hjälp för att få lite ekonomisk trygghet och stabilitet i era liv. Det blir ju klurigt när ni får slut på saker att sälja för att få månaden att gå runt.
    Om sambon har gått ner i tid så låter det ju som att det finns utrymme där för ett extrajobb. Om era inkomster är väldigt låga kan det finnas skäl att kolla upp bostadsbidrag och liknande.
    Jag är inte heller någon expert på privatekonomi, men hoppas ni kan få hjälp av någon som kan bena ut er situation så ni får bättre balans på sikt.

Svar på tråden Det verkar som att bröllopet blir inställt....