• Blizz

    Det verkar som att bröllopet blir inställt....

    På SEB hemsida kan man läsa "Rådgivning- På 60 minuter kan vi föbättra din privatekonomi. Annars får du 500kr" Vill inte göra reklam för just den banken men är säker på att de andra stora bankerna har samma/liknande erbjudande. Man ska inte behöva betala för privatrådgivning, det är en självklarthet förutsatt att ni är helkunder i banken. Och man behöver inte ha en massa pengar på kontot för att vara en bra kund i bankens ögon, om ni har bostadslån, lönekonton, kreditkort, pensionsförsäkring etc. hos en bank så är ni bra kunder.

    Jag är inte expert på privatekonomi, men det låter som att ni behöver lite hjälp med att strukturera er ekonomi. Jag var själv på privatrådgivning i höstas och min ekonomi har blivit mkt bättre sen dess, även om jag har gått ned i lön p.g.a. att jag bytte jobb.

    Jag är utbildad ekonom och om du absolut inte vill ta kontakt med en bank men vill ha lite tips på hur ni kan tänka kring pengar kan jag maila en lista på saker ni kan fundera kring och kanske lite mallar för budget och kostnadsuppföljning.

    Och för övrigt instämmer jag med föregående inlägg, det går nog att göra ett superfint bröllop med små medel.

    Lycka till!

  • Blizz
    Lilique skrev 2011-04-27 14:39:48 följande:
    Det skulle jag absolut uppskatta något enormt. Jag kanske kan PM:a min mailadress till dig, så kan du göra det när du har tid och möjlighet?
    Kattpoet skrev 2011-04-27 13:53:42 följande:
    Kronisk sjuk här med  och låg inkomst.   Vi har ingen bil,  vi tar bussen i stället, billigare och mycket bättre för våran ekonomi  men  om din man behöver  bilen i jobbet borde inte jobbet ordna med det?
    Eller får han mil ersättning?

    [utklippt]

    Och jag använder telefonkatalogen sidor  att plocka upp kattspyor, slask rens och annat äckligt-

    [utklippt]

    Vi har internet  men ingen tiding eller  kabeltv, grannen lånar ut sin tidning till oss.

    Boende, det handlar inte alltid om mindre boende, ibland kan större boende vara billigare, I denna stad går de flesta  enrummarna på mer än  två eller  tre rummarna.

    Ja jsut det  läs reklam utskick och  planera din meny från dem.
     
    visst, skicka din mail till dig så ska jag skriva ihop ngt så fort jag får tid =)
Svar på tråden Det verkar som att bröllopet blir inställt....