• Runi

    Det verkar som att bröllopet blir inställt....

    Ja inte för att sätta igång massa diskussioner om vad som är rätt och fel i allas ögon men kuvertavgift skulle väl kanske kunna va en ide för er?
    (Vi tänkte ha det först men så bestämde vi oss för att prioritera oss själva istället så vi åker till Island och gifter oss där.)

    Kuvertavgiften kan iaf täcka mat och dryck så kanske ni kan lyckas få ihop lite extra för att hyra en bygdegård eller liknande. Eller om ni kan tänka er alkoholfritt (eller om man får ha lite dryck till maten där) så brukar man väl kunna va i kyrkans församlingshem utan att det kostar något om man nu gifter sig i kyrkan. (Inte överdrivet insatt i det eftersom vi antingen kommer ha borgligt eller asabröllop men har läst andra som har skrivit om det här på BT). 

    Har ni vänner som kanske kan ställa upp och hjälpa er med småsaker så kan det underlätta väldigt också. Man kan plocka ihop en bukett ute, en vän med fotointresse kanske kan ställa upp och ta kort m.m.

    Men det beror ju också på vad du vill ha för bröllop. Vill du ha en dyr designerklänning m.m. så kan det ju bli svårt att få ihop pengarna ändå :/ 

Svar på tråden Det verkar som att bröllopet blir inställt....