Inlägg från: prinsessanogrodan |Visa alla inlägg
  • prinsessanogrodan

    Inte okej att tågluffa?

    Strunta i vad andra tycker!
    Vi har pratat om fjällvandring för vår bröllosresa, gissa om folk har åsikter om det?
    Men VI älskar att fjällvandra, det är Vi, det är vår grej. 

    Folk har väldigt negativa åsikter: "Men FY, gå flera mil, vara svettig och äcklig och PLÅGAS, så SKA det ju inte vara på en bröllopsresa! Det är inte ROMANTISKT!" Bla bla bla bla bla.....

    Va f-n liksom?! Jag blir galen och snäser att : "Det är VÅR resa, och att VI tycker om att fjällvandra och att näe..,.det är inte en plåga! Det är  en NJUTNING att vandra i tystnad, det är tystnaden vi uppskattar. Det är så TYST att man hör tystnaden."

    Den som inte upplevt en sådan tystnad vet inte hur skönt och underbart det är. Har man någon gång upplevt det så är man (oftast) fast. Men omgivningen verkar ha svårt att respektera att alla är olika! Jag blir så arg!

    Jag har inga snäsiga knäppa respektlösa kommentarer till dom som har en "klassisk" bröllopsresa till typ Maldiverna. Jag och m2b är så att vi gillar de allra flesta typer av resor! Vi gillar exotiska platser, vi gillar sol och bad på en sandstrand, vi gillar vandring, vi gillar platser med mycket historia...Men som bröllopsresa vill vi ha tystnad och lugn och ro. I fjällen slappnar vi av totalt, det är vårt andningshål helt enkelt. Man kan absolut få stillhet och tystnad även på en exotiskt strand och vi har pratat om att ta en bröllopsresa till, kanske tillbaka till Sri Lanka där vi var nu i vintras eller till ett klassiskt resmål för bröllopsresor.

    TS: Strunta i andras åsikter. Tänk att folk inte kan fatta att alla inte vill leva samma liv som dom själva?!

  • prinsessanogrodan
    Strawberry skrev 2011-04-26 18:40:40 följande:

    Kul att höra att folk tycker tågluff verkar spännande och fungera som bröllopsresa! Det känns rätt för oss och det är ju det som är viktigast! Har rest en del förut men aldrig tågluff i Europa.

    Schweiz och Österike står nu på länder vi kanske ska besöka (kollade bilder på nätet och de ser ju helt underbart ut) och jag längtar nu ännu mer, tack "kattpoet". 
    "prinsessangrodan"; jag tycker absolut ni ska åka och fjällvandra, det är ju hur romantiskt som helst! Vi har funderat på det men var uppe och vandrade i somras, då vi även bilade och tältade i Norge. Ett helt otroligt vackert land! Sen blir det troligen fjällvandring i sommar då vi inte har så mycket semester gemensamt och i fjällen känns det som att både tiden och pengarna räcker längre... =)


    Jo, fjällvandring blir det! Jag är uppvuxen med fjällvandring varje år och m2b gjorde lumpen uppe i norr och de vandrade en hel del och då blev han "fast" Även om vi "egentligen" vet att vi inte ska bry oss om andras åsikter så blir jag ändå irriterad på en del knäppa kommentarer.  Om du, Strawberry, vill ha vandringstips för Sverige eller Norge så kan du inboxa mig
Svar på tråden Inte okej att tågluffa?