Inlägg från: Moster Stina |Visa alla inlägg
  • Moster Stina

    Tips till er med breda fötter!

    Hej jag ville bara berätta att jag beställt hem några olika ballerinaskor från olika ställen och ellos rosa i satin med en rosett fram, verkligen är stora och breda i storleken!

    Om jag jämför med en som såg ut precis likadant på brandos.se så var den modellen jättemal och trång i jämförelse! (men jättesnygga de med)

    Det är inte ovanligt att jag brukar ha 42 i skor, men ellos 42 var megastora. 41:orna var också de stora, men jag vågar bara inte beställa hem mindre för då kommer de bergis vara för korta ändå. Så jag tänker köra med något slags bra ilägg. 

    Så just nu är jag glad att jag med mina jättebreda klumpfötter också kommer att få se ut som en prinsessa på min bröllopsdag!

    Det trodde jag aldrig! ÄVEN om nu inte mina skor kommer att synas just så mycket!

    VERKLIGEN skönt var det att få stå hemma och prova skor, i stället för att gå runt  till jättemånga affärer och upptäcka att storlek 40 är det största de har överallt. (och det förstår jag eftersom de ej säljs lika mycket)

  • Svar på tråden Tips till er med breda fötter!
  • Moster Stina
    Kimsen skrev 2011-04-19 09:47:00 följande:
    Tack för tipset! Har tänkt att ballerina skor vore fint när jag gifter mig men varit så osäker eftersom jag aldrig hittat några som sitter bra på mina korta breda fötter (ser ut lite som små ankfötter liksom). De klämmer och skaver och blir ihoptryckta. Tårna sticker fram lite och tar jag större så glappar de.
    Ska absolut kolla detta. Fanns det fler färger än rosa?
    Tror tyvärr att de bara finns i svart också. Men de har ju andra ballerinamodeller också!

    Och jag valde dessa rosa för att jag kanske skulle vilja kunna använda dem någon mer gång i livet.
    Vita satinskor skulle inte riktigt ge samma möjlighet!

    Lycka till!
  • Moster Stina
    Ja, jag ville egentligen klistra in den länken direkt, men jag satt vid en Mac-dator på jobbet, och visste inte hur jag skulle få till det!
Svar på tråden Tips till er med breda fötter!