• RiNa

    Malmö brudar 2011/2012

    Hejsan!
    Någon mer i Malmö som gifter 2011/2012?  Kunde vara skoj att ha en tråd för oss så vi kan utbyta lite tips och ideér med varandra.
    Hoppas på många svar =)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-05-21 11:05
    Freakie, 28 år, inga barn än, gifter oss borgerligt 30:e Juli på Malmöhus slott, festen hålls på Wega Restaurang

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-05-21 11:06
    Theka, tjugotio år. Har en 20 månader gammal dotter. Gifter oss i St Pauli-kyrkan den 9 juli. Festen hålls på Holmåkra Loge.

    RiNa: 24 år. Inga barn än, får se vad som händer efter bröllopet ;). Gifter oss i St:Pauli 4 feb och har bröllopsfesten på Hamn&Peppar

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-05-23 08:18
    Ninen, 33 år, Son 2 år snart, gifter oss 28 maj i St Pauli, middag på Gränden restaurang.=)

    Mikaela86, 24 år gammal med en son på 1 år den 31 maj, gifter mig i S:t Pauli kyrka den 27 augusti och har festen på Söderbloms Lounge & Grill =)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-05-24 19:38
    1995 11 17, 32 år, dotter 14 år, dotter 10 år, son 8 år, gifter mig borgerligt 2012-11-17, var vet vi inte än.

    Syrinx, 24 år, inga barn, gifter mig med min prins 26 maj 2012 utanför Vadstena. Men jag bor ju i Malmö!

  • Svar på tråden Malmö brudar 2011/2012
  • Tess2011

    Hej!

    Vad kul att läsa om alla era planer och funderingar! Jag ska också gifta mig, blir antagligen ett vinterbröllop, kanske redan till jul. Funderar på restaurang Wega som festlokal så jag är jättenyfiken på att höra hur ni hade det där. Tyckte att det var någon som skulle gifta sig där snart? Lycka till!

  • Freakie
    Tess2011 skrev 2011-07-26 18:39:32 följande:
    Hej!

    Vad kul att läsa om alla era planer och funderingar! Jag ska också gifta mig, blir antagligen ett vinterbröllop, kanske redan till jul. Funderar på restaurang Wega som festlokal så jag är jättenyfiken på att höra hur ni hade det där. Tyckte att det var någon som skulle gifta sig där snart? Lycka till!
    Vi ska ha vår bröllopsfest där på lördag Personalen har varit jättebra att ha och göra med under planeringen. Kan återkomma efter lördag så har jag säkert mer att berätta
  • Freakie
    mikaela86 skrev 2011-08-01 12:49:13 följande:
    Freakie hur var er dag?? Är jätte nyfiken =)

     


    Hade en helt fantastisk bröllopsdag Har inte riktigt än landat från ruset och insett att jag nu är fru...


     


    Dagen började kl 09:30 för min del på frisörsstolen på salong Nyanc, fick håret uppsatt och blev lite senare sminkade. Både jag och tärnan blev jättenöjda Hade även med mig en tjejkompis till som fotograferade det hela och det kan jag verkligen rekommendera blivande brudar. Att ha med en kamera till sminkösen, för det var rikigt bra att kunna se hur sminket och håret såg ut på foto!


    När vi nästan vad klara på Nyanc gick en av tjejerna iväg och hämtade brudbuketten på EG blomman. Blev riktigt nöjd med den, de hade fått lite riktlinjer men sedan ganska fria händer.


     


    Väl klara hos frissan drog vi iväg till Slottsparken där jag äntligen fick träffa min blivande man och vi fotograferades i över en timme. Vi hade verkligen tur med vädret, de hade sagts att det skulle bli regn hela lördagen med vi lyckades ta oss genom fotograferingen utan att bli blöta. Mer än så kan man ju inte begära


     


    Sedan drog vi vidare till Malmöhus slott där vigsel skulle se. Fram till den här tidpunkten var jag ganska darrig och nervös. Men så fort som vi gick in i vigsellokalen ihop så släppte det hela. Jag kan inte påstå att jag kommer ihåg så mycket av det som vigselförrättaren sa, men gästerna som var där så att det var riktigt fint och precis lagom långt


     


    Efter vigseln försvann pirret i magen och jag kunde verkligen njuta av resten av kvällen. Bröllopsmiddagen intogs på restaurang Wega på slottet och det var fantastiskt gott! Stora portioner dessutom, så ingen behövde gå därifrån hungrig Hade en underbar toastmaster som styrde upp allt under middagen helt perfekt. Tjejgänget hade ordnat med en fotobok med alla underbara foton från möhippan och det hade även gjorts en musikvideo till låten som både jag och min blivande fick sjunga in på möhippan/svensexan. Vår CD sålde som smör under kvällen


     


    Tårtan var också helt gudomligt god och dessutom fantastiskt vacker. Hade beställt den från Evas hembageri i Södra Sandy och kunde inte vara nöjdare.


     


    Festen höll på till halv 3 och jag tillbringade större delen av den på dansgolvet. Kan meddela att det kändes i fötterna dagen efter. Allt som allt hade vi en helt underbar dag, som vi fick dela med alla våra underbara vänner och släkten!


    Kan tyvärr inte få bilduppladdningen att fungera Och har inte fått fotona från fotografen än, ska bli underbart kul att se dom!!!


     


    För alla er som har bröllopet framför er, se till att njuta av dagen!!!

  • RiNa

    Freakie: Grattis till fruan =) Låter som om ni haft en helt underbar dag. Jag funderar på att köpa brudpaketet på Nyanc, vad det det du köpte? Fick du en hel provuppsättning på håret och en provsminkning innan? Är verkligen nyfiken på dina bilder. Speciellt på smink och hår, hoppas du får rätt på bilduppladdningen snart =)

  • Freakie
    RiNa skrev 2011-08-01 18:31:30 följande:
    Freakie: Grattis till fruan =) Låter som om ni haft en helt underbar dag. Jag funderar på att köpa brudpaketet på Nyanc, vad det det du köpte? Fick du en hel provuppsättning på håret och en provsminkning innan? Är verkligen nyfiken på dina bilder. Speciellt på smink och hår, hoppas du får rätt på bilduppladdningen snart =)

     


    Japp det var brudpaketet som jag valde. Var där ungefär en månad innan i över tre timmar, 2 för provuppsättningen av håret och 1 timme för provsminkning. Med tanke på att det ingår i priset så kändes det väldigt prisvärt.


     


    Min syster fotograferade oss under dagen, kommer inte få tillgång till dessa foton på ett bra tag... Men bör kanske få lite foton från gästerna snart

  • Freakie

    Malmötjejer, jag hoppas att ni hänger på och bygger på med hänglås i Slottsparken. Vår är ditplacerat på den lilla bron nära Kung Oscars väg. Hade varit toppen med några till


  • Nikkita

    Först & främst GRATTIS till alla er som redan blivit brudar Glad (Har inte följt denna tråden innan)


    Doris skrev 2011-07-23 17:49:08 följande:
    Theka: Vilka underbara bilder! Vad fina ni är. Vilken fotograf hade ni? Vi tänkte kanske ha Carloine L Jacobsson, någon som vet om hon är bra?
    Jag & mina syskon tog bilder hos henne då vår mamma fyllde 50år & vi blev väldigt nöjda! De togs i studion med vit bakgrund så jag vet ju inte alls hur hennes bilder är vid rörelse & olika miljöer, men antar att de blir minst lika bra Glad 

    Jag är 27 år gamal & vi gifter oss 30/6 2012. Vi har bokat Heleneholm slott till vigsel, middag & fest, vi är såå glada. Det är verkligen perfekt för oss Solig Har gästlistan klar & alla har redan sagt att de kommer (trots att vi inte skickat ut de officiella inbjudningarna än). Har koll på bordsplaceringen & färgtema (lila, vitt & grönt). Tärnor & bestman är klara & är super taggade Flört 

    Hahaha ja det är ju en hel del att planera så jag är glad att vi är ute i god tid!!!
  • Syrinx

    Hej igen alla Malmöbrudar! Nu är jag och fästmannen tillbaka i Malmö efter en hel sommar i Vadstena, där vi spelat opera för fulla hus! 

    Först och främst, stort GRATTIS till Theka och Freakie!!! {#emotions_dlg.flower}  Vad härligt att ni är fruar! Det verkar som att ni båda fick en fantastisk bröllopsdag! Så vackra bilder, Theka! 
    Och Freakie, vad kul att ni blev så nöjda med allt! Jag ser också fram emot lite bilder när du fått ordning på bilduppladdningen Hur gick det förresten med gitarrist? Så tråkigt att jag inte hade tid eller så värst tillgång till internet under Vadstenavistelsen, jag har ju massor av musikerkontakter! 

    Vad gäller låset så är det klart att vi ska haka på! Jag ska berätta för fästmannen så går vi dit och ger ert hänglås lite sällskap VolbeatTess2011 och Rebekka 2012 - välkomna till tråden! Kul med fler härinne! 

    Vi har insett att det faktiskt inte är alltför lång tid kvar! Nu är det ju dags att börja planera "på riktigt", med inbjudningskort och sånt. Vi hade hoppats att vi skulle kunna kolla på festlokalen, församlingshemmet inne i Vadstena, nu när vi var där i sommar, men de hade stängt för renovering. Synd, men samtidigt är det ju inte dåligt att vi får nyrenoverat till vår fest! Det gick ju iallafall att titta på utsidan - stora fönster, två stora vackra lindar som ramade in ingången, och på baksidan fanns ett utrymme under tak där man kan stå ute och titta på alla fruktträden i trädgården. Det känns som att det kan bli superbra!

    Åh, jag slängde förresten ihop någon slags provbrudbukett tidigare i somras:



    Jag hade tänkt lägga till rågax och kanske murgröna för att få den ännu mer vild och med handplockad känsla. Vad tycker ni om den?
  • RiNa

    Hej tjejer! Tycker tråden legat orörd ett tag nu så jag sätter in en efterlysning. Vi letar efter transport för bröllopet men hittar inga som kör i februari utom limousiner. Så vet ni någon privatperson dom har någon häftig/annorlunda fräck bil dom kan yänka sig köra självklart mot ersättning så kan ni väl säga till. :)

Svar på tråden Malmö brudar 2011/2012