• RiNa

    Malmö brudar 2011/2012

    Hejsan!
    Någon mer i Malmö som gifter 2011/2012?  Kunde vara skoj att ha en tråd för oss så vi kan utbyta lite tips och ideér med varandra.
    Hoppas på många svar =)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-05-21 11:05
    Freakie, 28 år, inga barn än, gifter oss borgerligt 30:e Juli på Malmöhus slott, festen hålls på Wega Restaurang

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-05-21 11:06
    Theka, tjugotio år. Har en 20 månader gammal dotter. Gifter oss i St Pauli-kyrkan den 9 juli. Festen hålls på Holmåkra Loge.

    RiNa: 24 år. Inga barn än, får se vad som händer efter bröllopet ;). Gifter oss i St:Pauli 4 feb och har bröllopsfesten på Hamn&Peppar

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-05-23 08:18
    Ninen, 33 år, Son 2 år snart, gifter oss 28 maj i St Pauli, middag på Gränden restaurang.=)

    Mikaela86, 24 år gammal med en son på 1 år den 31 maj, gifter mig i S:t Pauli kyrka den 27 augusti och har festen på Söderbloms Lounge & Grill =)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-05-24 19:38
    1995 11 17, 32 år, dotter 14 år, dotter 10 år, son 8 år, gifter mig borgerligt 2012-11-17, var vet vi inte än.

    Syrinx, 24 år, inga barn, gifter mig med min prins 26 maj 2012 utanför Vadstena. Men jag bor ju i Malmö!

  • Svar på tråden Malmö brudar 2011/2012
  • Freakie
    Doris skrev 2011-06-30 22:45:28 följande:
    Freakie: Jag såg i en annan tråd att du beställt tårta i ett midre samhälle utanför Malmö för 35 kr biten. Var är det någonstans?
    Japp det stämmer, från Evas hembageri i Södra Sandby:

    http://www.evashembageri.se/index.php?p=bakelser

    Det kommer att bli 5 tårtor placerad på en svängd ställning. Betalar 250 för utkörning till Malmö och 500 i deposition för ställningen. Hade en hel del mousser att välja mellan, så om du är intresserad är det bara till att ringa, fråga efter Christian och boka tid för smakprovning
  • RiNa

    Någon mer som har tips på billigare sprit? Vi har bara en liten bil så jag tror inte vi får plats med allt om vi ska köra ner till Tyskland och handla.

  • Theka

    RiNa: Hur många gäster har ni? Vi lejde ett par kompisar som ändå skulle åka till Tyskland att handla vår sprit. Vi blir 50 pers och har ca 16 l sprit. Det rymdes plättlätt i deras bil. Dessutom har de köpt allt vårt vin i Danmark och allt gick in i deras bil när de körde hit allt häromkvällen. 

  • RiNa
    Theka skrev 2011-07-02 10:07:09 följande:
    RiNa: Hur många gäster har ni? Vi lejde ett par kompisar som ändå skulle åka till Tyskland att handla vår sprit. Vi blir 50 pers och har ca 16 l sprit. Det rymdes plättlätt i deras bil. Dessutom har de köpt allt vårt vin i Danmark och allt gick in i deras bil när de körde hit allt häromkvällen. 
    Vi blir runt 70 tror jag, är inte riktigt färdiga med gästlistan vi har kvar att köpa all sprit, vin, öl och cider.
  • Freakie

    Töser nu har jag äntligen börjat återhämta mig efter gårdagens möhippa Hade en helt underbar dag med tjejerna och hade hur kul som helst! Vi hade tyvärr extrem otur med vädret då det i princip öste ner hela dagen och vi tog oss runt med cyklar. Men men vi lyckades behålla vårt goda humör trots det


     


    Blev kidnappad hemma kl 8, fick göra mig i ordning och sen var det dags för frukost med tjejerna ute. Jag har ganska mycket kontrollbehov så hade lite svårt att bara hänga med i början men det funkade bättre ju längre dagen gick antagligen på grund av alkolholintaget. Efter frukosten behav vi oss till dagens första aktivitet, där jag fick spela in i cover på en Brian Adams låt, galet kul!!! Tjejgänget fick köra i bakgrunden och vi fick slutresultatet på CD. Efter det var det dags för lunch och sedan glass till efterrätt. När vi åt glass hade tärnan fixat ihop med quiz med lite pinsamma frågor om mig där resterande tjejer fick svara och jag vara facit.


     


    Sedan drog vi vidare till nästa aktivitet som var poledancing! Jag fick här ta på mig en fin rosa body och glittrig topp till övningarna. Vi hade riktigt kul vid stångarna men kan inte riktigt påstå att någon av oss såg vidare sexig ut. Och jag har numera en helt ny respekt för stippor, det är ju riktigt ansträngandet!!! Efter det tog vi alla en välbehövlig dusch och drog sen iväg på middag, god italiensk mat.


     


    Kvällen fortsatte in på småtimmarna, med förfest, drinka dans och utgång. Hittade min blivande på utestället och vi gick hem ihop. Perfekt avslutning på en underbar dag!!!

  • Theka
    plin skrev 2011-07-03 19:40:09 följande:
    Theka, nästa helg smäller det ju för er!
    Jo tack! Jag vet!
    /sönderstressad_81

     Nej vars. Jag är faktiskt inte så stressad. Blev hippad igår och har tagit en dag ledigt idag av naturliga skäl, resten av veckan kommer det vara fullt upp med inköp och matlagning och dekorerering osv. Men det ska bli kul att det äntligen blir av. 
  • plin
    Theka skrev 2011-07-03 20:37:43 följande:
    Jo tack! Jag vet!
    /sönderstressad_81

     Nej vars. Jag är faktiskt inte så stressad. Blev hippad igår och har tagit en dag ledigt idag av naturliga skäl, resten av veckan kommer det vara fullt upp med inköp och matlagning och dekorerering osv. Men det ska bli kul att det äntligen blir av. 
    Åh, hur var hippan då?

    Det kommer att bli så fint! med den lokalen går det ju inte att misslyckas! du får ge mig alla tips du kan sen för hur man bäst gör en fin fest på holmåkra loge!

    lycka till!
  • RiNa

    Någon som har stolsöverdrag till stolar med rak rygg till salu? Behöver ca: 70st

  • Theka

    Nu är jag gift! Och jag är världens lyckligaste fru dessutom. Vi fick en fantastisk vigsel i St Pauli-kyrkan med Tomas Larsson som präst och vi fick många kommentarer efteråt om att han var så bra. Själv minns jag knappt något för jag var så nervös och hade fullt upp med att hålla tårarna i schack ;)

    Festen på Holmåkra loge blev FANTASTISK! Fi fasen vilken drag det var hela kvällen! Jag hade inte i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att det skulle bli så bra.

    Det fanns en del minus med logen men i det stora hela var det skit samma. Men största minuset var stolarna som för det första väger bly så det var jobbigt att iordningställa och väl på plats gick de knappt att rubba för det var stora gummipluppar på benen. Sedan lämnar de ju en del att önska rent estetiskt men jag satte fiberduksrosetter på allihop för att rädda det lite iaf. Sedan var det otroligt fuktigt! Alla festhäften och pappersvimplar krullade sig och dukarna kändes fuktiga. Till dansen var det snarare en fördel att det var lite ruggigt där inne för då jäklar blev det varmt.

    Jag kan lätt rekommendera serveringspersonalen vi använde oss av också, de gjorde ett fantastiskt jobb.

    Jag har ännu inte fått några bilder från fotografen men min bror har lagt upp några på facebook så jag kan bjuda på en från kyrkan så länge.


    Och här är jag utanför logen:



     
Svar på tråden Malmö brudar 2011/2012