• Bröllop2B

    Vilken marDRÖM!

    Som tur är var detta bara en dröm, men det är ju så verkligt då man sover! Men de va grymt skönt att vakna och inse att det bara var en dröm!

    Drömde att det var dagen D, och det var dags för middag först, som visade sig vara lunch, och dessutom en kombinerad födesledagslunch?! Bara där sket det ju sig. Vi ska ju ha middag.
    Vi ska ha långbord, men det var dukat i grupper. Jag har bokat frisör och smink, men på dagen D har jag varken hår eller smink fixat. Skorna jag har beställt har inte kommit och jag har på mig gråa sockor med typ inne tofflor till....aaah. Jag frågar en kompis om hon kan sminka. Det var folk där som inte ens var bjudna...som jag inte träffat på länge och som jag aldrig haft nån direkt kontakt med....förresten så hade jag jobbat på morgonen också, och sen var det dags för bröllop. Klänningen som jag ska ha är en axelbandslös. Medan jag bytte om till den så förvandlades det till en halterneck, plus att spetsen (som är fastsydd på riktigt) lossnade för den satt fast med en dragkedja?! Och jag fick INTE fast den igen. Eftersom mina skor inte hade kommit och jag hade tofflor så va ju klänningen alldeles för lång också. Och så var den lite smutsig för det var en annan tjej som haft den innan och den var inte tvättad efter henne...Alltså det var verkligen alla skräcksenarion på en gång så det var så otroligt skönt att vakna och inse att det har aldrig hänt allt det där!

  • Svar på tråden Vilken marDRÖM!
  • Chicita

    Jag är stolt över två saker i mitt utseende, mitt långa hår (sitter på det om det är utsläppt) och mina isblå ögon.
    Resten skulle jag kunna byta bort...

    Drömde i natt att min kollega gjorde allvar i ett "hot" som han haft länge...
    Han är faschinerad av mitt långa hår och brukar dra mig i flätan ibland. Och har flera gånger sagt att han tänker klippa av den och ta med den hem...
    Så i natt drömde jag att han och 3 till från jobbet gjorde just det, dom klippte av flätan och hade sen bokat tid hos en frisör, för dom tyckte att jag skulle bli "fin" i en ny, kort, modern frisyr till bröllopet... Det var alltså av välvilja från dom ( som dom såg det ). Men jag var helt förtvivlad....
    Min vackra håruppsättning var förlorad och jag drömde att jag bara satte mig ner på golvet och grät floder, medans dom surade och tyckte att jag borde skärpa till mig nu när dom ordnat det så bra... Tungan ute

    Det där höll i sig, så jag grät när jag vaknade, hela förmiddagen gick jag runt med en klump i bröstet och bara ville gråta.
    Tänk att man kan bli så förtvivlad i en dröm *S*

  • 11juni2011

    Jag drömde häromnatten att alla kom utklädda till festen... Det var väl inget läskigt i sig hehe, men jag har rätt nyligen fått barn så antagligen på grund av alla leksaker här hemma, så var alla utklädda till barbapapor och pingu-pingviner... Och min M2B var självaste gubben pettsson... SUCK....



  • Bröllop2B
    11juni2011 skrev 2011-04-20 18:56:10 följande:
    Jag drömde häromnatten att alla kom utklädda till festen... Det var väl inget läskigt i sig hehe, men jag har rätt nyligen fått barn så antagligen på grund av alla leksaker här hemma, så var alla utklädda till barbapapor och pingu-pingviner... Och min M2B var självaste gubben pettsson... SUCK....



    Hihi, maskeradbröllop?!
  • Aniara4

    Oj oj oj, i natt hade jag världens sämsta möhippa! Lång och detaljrik dröm var det också, även om jag inte längre minns alla olika tråkiga saker de hade hittat på.

    Det enda som var lite roligt (tyckte jag i drömmen i alla fall) var att de hade fått två nobelpristagare (eller möjligen ett par av föredragshållarna från konferensen jag var på i fredags) att dyka upp på mitt jobb och spela psykiskt sjuka. (Jag jobbar i psykiatrin.) Fast även i drömmen tyckte jag det var lite "sådär" att driva med psykisk sjukdom, även om det var otroligt häftigt att de hade fått de här två personerna att ställa upp.

    Sen skulle jag sätta på mig någon konstig tröja, inget som var lite crazy eller signalerade möhippa (som t.ex., en brudslöja från en leksaksbutik), utan bara såg ut som att jag klädde mig konstigt.

    Jag minns inte alla konstiga saker jag skulle göra, men en av de sista var att jag skulle äta en stor gryta med jättestark chili på tid. Då blev jag arg och började gråta och sa att det tänkte jag faktiskt inte göra!

    Det var bara mina två bästa vänner där, och jag fick intrycket att de inte ens hade frågat någon annan. Dessutom tyckte jag det var alldeles för tidigt, bröllopet är ju inte förrän i september. Det hela kändes väldigt ogenomtänkt och ihoprafsat, och var inte alls kul. Jag antar att jag började oroa mig lite för hippan i samband med att vi skickade ut inbjudningarna förra veckan. Jag är lite kontrollig av mig och skulle så gärna vilja att de gjorde som jag vill... men det kan jag ju inte säga nåt om!

  • 11juni2011

    I natt drömde jag att vi skulle sy om klänningen till ett partytält... Katastrof! Jag försökte ta tyg från de understa lagret  på klänningen till mitt partytält, men det blev liksom inte bra ändå!

    Åsså vakande jag bland mina sängkläder som är vita och fick halvt panik då jag trodde att det var delar av klänningen.

    Nu skrattar man bara åt det men i morse var det riktigt jobbigt haha!

  • Zelmah

    hahaha! vilken rolig tråd. Vilka hemska och i efterhand roliga drömmar ni drömmer :)

    Får återkomma om jag drömmer nåt galet.. än sussar jag gott.. men peppar peppar..

  • Matilda Bäcker

    Jag drömde också om bröllopet inatt, det är tredje eller fjärde mardrömmen.


    Jag sov hos min pappa dagen innan bröllopet och han bor på en ö så jag hade med mig alla saker dit. Klänning, ringar, underkläder, festprogram, ja allt. Så gick jag upp på morgonen och var himla glad och pirrig, det var ju min bröllopsdag! Tiden gick och sen glömde jag bort den, helt plötsligt var den halv ett, och jag skulle vara hos frissan inne i stan vid övart över elva. Det tar ca en halvtimme in till stan och man måste åka båda båt och bil. Så jag skriker till pappa att VI MÅSTE ÅKA!! Och så springer jag och samlar ihop alla saker jag ska ha med mig. Jag försöker tänka en extra gång så jag inte ska glömma nåt. Jag tänker att det kanske är bra att ha telefonboken i almanackan med sig om jag behöver ringa till nån. Öppnar väskan och där ligger typ 50 telefonböcker/almanackor. Panik, och det slutar med att jag tar med allihop.
    När jag äntligen packat allting kommer jag ut ur huset, ja då sitter pappa och min blivande och äter tårta och fikar. Och jag skriker panikartat: HALLÅ, VI MÅSTE ÅKA, JAG ÄR SEN!!!
    När vi kommer till båten har måste den ösas, mer än halva båten OCH bryggan ligger under vatten. Vi står och öser länge men det går inte så vi måste åka fyrhjuling till andra sidan ön och ta en annan båt. Innan jag sätter mig på fyrhjulingen med all packning tittar jag på klockan. Då är den halv fyra, och vigseln började tre.. I samma ögonblick börjar det ösregna också. Sedan vaknar jag.

    Lite ångest när man har såna där drömmar, men tur ändå att det bara är just drömmar!

  • Diamanten90

    Jag har drömt en massa mardrömmar om bröllopet! Just nu minns jag inte riktigt vad de har handlat om... Som tur är har jag bara 4 nätter kvar att drömma på! Och jag är så nervös på morgnarna så jag kan inte sova längre än till 6-7:p Hinner inte drömma så mycket då;)
    Men åska har jag drömt om flera nättr i rad så kanske det åskar på bröllopet?


    junimamma.blogspot.com Ung mamma & Blivande fru
  • daydreamer

    Jag drömmer hela tiden om bröllopet, att jag plötsligt befinner mig i kyrkan 2 minuter innan vi ska gå in och gifta oss och är JÄTTEflottig i håret, liksom som om jag hällt i en flaska olivolja i det, osminkad, orakad, i vanliga myskläder. Jag lyckas få fram nån gammal brudklänning ur ett gammalt skåp i kyrkan som jag tar på mig över de fula myskläderna. Klänningen är för stor och jätteful och jag snubblar på den precis hela tiden. Inte har jag några blommor heller och jag känner mig helt plufsig och svullen över hela kroppen och ansiktet. Och jag får panik och skäms över hur jag kunnat glömma precis allting... (som om man skulle göra det egentligen, haha!)

    Sen brukar jag drömma om festen, att den är i en gammal kvarterslokal och med helt andra människor än de vi bjudit och äter varmkorv och dricker blandsaft från en dunk och återigen bannar jag mig själv för att jag glömt att fixa allt.

    Ibland drömmer jag att jag är hos frisören och fixar håret och att det blir helt gräsligt för vi hinner inte fixa klart eftersom det PLÖTSLIGT bara är 5 minuter kvar till vigseln och jag får lifta till kyrkan (utan skor) och klänningen är inte ens knuten i bak som den ska vara. Klänningen skitar jag ner på vägen och så regnar det massor.

    Jag som alltid är ute i god tid och aldrig någonsin kommer för sent. Varför drömmer man så? :P

  • zvartaliljan

    Jag hade en låååång och detaljrik mardöm inatt som kändes så verklig så hjärtat bara klappade när jag vaknade!! Minns inte allt men minns framförallt känslan av PANIK!!
    I drömmen får jag just det, en total panikattack innan vigseln, bryter ihop o smink o hår förstörs. Sen börjar brudnäbbarna protestera mot klänningarna o byter om o då KASTAR jag iväg dom Förvånad Barnen alltså!! Helt sjukt ju!!
    När jag sen lyckas ta mig mot altargången (är tydligen i kyrkan? Vi ska inte gifta oss i en kyrka) så spelas FEL sång och min BM finns ingenstans!! Och halva kyrkan är tom för gästerna är försenade. Så jag får gå ut igen för att börja om. O då bryter jag ihop igen. O så fortsätter det typ, katastroferna avlöser varandra och jag är ett vrak.

    Jag har lidit mycket av panikångest så denna drömmen var ju en sorts påminellse från mitt undermedvetna...så jag blir ännu mer nervös :-/

Svar på tråden Vilken marDRÖM!